Världens Bästa Mors Dag!

Alltså hej.
 
Jag har ju egentligen slutat blogga här, men det jag vill dela med mig av idag räcker inte för en liten statusuppdatering på facebook, det räcker inte att lägga upp en bild på instagram, och min nya blogg är inte så personlig så jag har bestämt mig för att göra ett inlägg här i alla fall!
 
Idag är det mors dag! Och eftersom Alma är lite för liten för att planera morsdagsfirande på egen hand bestämde vi oss för att grilla i trädgården. Men det blev så mycket mer än bara det. Det är ju även valdag så vi började med att rösta! Jag hoppas att ni med har röstat, det är viktigt! Om inte får ni göra det nu, innan det blir för sent :D
 
Jasmine följde med, och direkt efter det gick vi till glassiären. 
 
 
 
 
Det var trevligt och så, fast min glass smakade inte gott! Blir alltid lika missnöjd när jag går till glassiären. Jag tycker inte om glassarna där. Men sällskapet var trevligt i alla fall :) Sedan skulle Jasmine vara lite med sin mamma så jag och Alma gick och handlade det vi skulle grilla. Först hade vi tänkt grilla bara korv och lite grillspett, men sedan såg jag att det fanns halloumiburgare, så vi bestämde oss för att grilla hamburgare i stället.
 
Vi hade tänkt ta med Molly (kaninen) ut, men av någon anledning tyckte jag att det vore kul att ta med katterna också ut...
 
 
Katterna var lagom skeptiska dock...
 
 
Fick till slut ut grillen, all mat och alla djur. Det är första gången jag grillar själv :O Det var lite trögt i början, men sedan gick det bra :)
 
 
 
Och till slut fick vi ihop två riktigt goda måltider! :D
 
 
 
 
 
Katterna blev aningen lugnare när vi hade kommit ut, men de tyckte inte om kopplena eller att vara fastspända och bara kunna springa runt inom en liten area så jag fick ta av det och låta dem springa fritt. Var lite orolig att de skulle rymma, men de höll sig inom höravstånd ;) 
 
 
Även Molly fick hoppa iväg på äventyr sen, fast med kopplet på :P
 
 
 
 
 
Jag tror att både katterna och kaninen tyckte att det var riktigt kul och spännande. Vi var ute i 2 timmar och ingen av dem verkade vara särskilt sugen på att gå in när vi var klara :P
 
Efter att vi hade ätit middag låg jag och vilade en stund medan Alma sprang av sig lite...
 
 
 
Innan vi gick in plockade jag fram jordgubbarna som jag hade köpt i hemlighet. Alma blev överlycklig :D Vi delade dem och blandade ner delarna i vaniljkvarg. Det blev supergott! 
 
 
Jag har haft en riktigt bra dag tillsammans med hela min lilla familj. Jag kunde inte bett om en finare mors dag <3
 
 
Vill även passa på och säga grattis till alla andra mammor därute som kämpar med stort och smått dag ut och dag in. Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag har! :D

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0