Hej då!

Ni har troligtvis märkt att jag inte är så aktiv här längre. Jag har helt enkelt tappat lusten över att blogga om mitt privatliv. Och trots några tama försök de senaste månaderna verkar jag inte kunna hitta tillbaka. Det är dags att gå vidare, så jag säger hej då. 
 
Men bloggandet har varit en del av mitt liv i flera år, så jag kommer inte sluta med det. Däremot är det dags att säga hej då till Queen Tiaras webblogg. Jag kommer dock inte länka till min andra blogg här, eftersom att jag har samlat på mig några "blogglöss" här, dvs folk som jag inte vill ha snokandes omkring. Visserligen är jag fullt medveten om att det inte är omöjligt att hitta till min nya blogg, men jag vill inte hjälpa dem. Turligt nog har jag inte bara samlat på mig blogglöss, utan även flera härliga bloggvänner och förmodligen några trogna följare också, och er vill jag såklart inte bli av med! En del av er har jag ju nu även på facebook, och jag kommer länka till min nya blogg där, men finns ni inte där går det bra att lämna en kommentar och fylla i er mail och bloggadress så skickar jag min nya bloggadress i ett mail :) Varmt välkomna!
 
Dock kommer jag inte längre blogga om min vardag eller personliga saker, och Alma kommer inte längre förekomma i bloggsammanhang. Om du är intresserad av att följa min vardag föreslår jag att du i stället följer mig på instagram där jag är väldigt aktiv @QueenTiara och dit är alla välkomna :) 
 
Tack för denna tiden! <3

 
 

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0