Snööö

Nu har snön äntligen kommit till vår stad och det verkar som att den är här för att stanna till typ maj eller juni ;) (precis som förra året <-- länk)
 
Finns inget bättre sätt att ta sig till förskolan än att ta pulkan, åtminstone inte om du fråga Alma, som tycker att det är "askul!" ;)
 
(Klicka på bilden för att se videon)
 
Eftersom att tåg- och busstrafiken är kaos blev jag hemma igår och idag, men det blir inte mindre plugg för den sakens skull :P Däremot kunde jag hämta Alma lite tidigare än vanligt och då stack vi till pulkabacken :D
 
(Klicka på bilden för att se videon)
 
Vi har köpt en ny pulka, så i år (till skillnad från föregående år när hon hade en bebispulka) fick jag åka med. AAAAAASKUUUUUUUL! ;D
 
(Klicka på bilden för att se videon)
 
När vi kom hem efter ca 1 h i backen var min rumpa askall och tomatröd och jag hade ingen känsel i varken rumpan eller låren xD Får väl skylla mig själv som åker pulka i jeans, haha. Men vi gjorde varm choklad och satte oss i soffan och kollade på film. Sen var vi båda jättetrötta, trodde jag skulle somna samtidigt som Alma, men sen hände lite skit så jag kunde inte sova på några timmar. Nåväl, mår bra idag i alla fall :) 
 
Har lämnat Alma på förskolan, med pulka igen, och nu ska jag precis börja plugga. När jag är klar med det blir det städning för i morgon är det släktkalas! :)
 
Peace!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0