Det finns alltid nåt att säga

Jag vet inte varför jag har blivit så dålig på att uppdatera. Jag tänker ju på det varje dag, jag VILL ju, och det finns alltid något att säga. Men av någon anledning så blir det inte så. Just det, sist jag försökte blogga gick det inte att lägga upp bilder. Jag försökte minst 10 gånger innan jag gav upp. 
 
Vilken jäka dag jag har haft då. Jag brukar börja mina lördagar med ett träningspass på gymmet: bodybalance. Det är en blanding av yoga, tai chi och pilates. Jag har gjort det nästan varje lördag i ett par månader nu. Det har alltid varit en perfekt dag på helgen; avslappnande efter en veckas plugg, och uppiggande och energigivande inför helgen. Jag har alltid gått därifrån full av ny energi. Men förra veckan bytte de rutin, och denna rutinen är så annorlunda att den inte längre ger samma effekt. Både förra lördagen och idag gick jag därifrån och kände att jag bara ville gå och lägga mig och sova igen. Och hade jag gjort det hade jag somnat, utan tvekan. Det förstörde hela min dag. Eller okej, jag har inte haft en skitdag, men mitt sinne har inte varit på topp. 
 
Mamma kom till Karlskrona över helgen, lite spontant sådär, så vi träffade henne, gick på stan och fikade med hennes vänner. Det var väldigt trevligt, och skönt att få komma ut lite. 
 
 
Fan vad trött jag är. Men jag måste vara vaken i två timmar till. Suck. Är inte helgen till för att man ska få vila ut!? Och typ städa.. Är så besviken över att jag var så trött, jag hade planerat att städa och plocka ner julgrejerna. Nästa helg ska vi ha kalas. Alma fyller 4 om två veckor, så vi kör släktkalas nästa helg och barnkalas helgen efter.
 
Äh, orkar inte skriva längre. Måste göra något annat för att hålla mig vaken.... *gäsp*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0