Den där "Mellon"

Mello, seriöst bland de fulaste förkortningarna jag har hört. Men jag använder det ironiskt. Så hipster av mig ;)
 
Jag har inte kollat på Melodifestivalen på flera år. Inte på fullt allvar i alla fall. Tror jag har sett ESC två år i rad, men det var bara intressant för att Sverige vann och så :P
 
Men ikväll kollade vi, jag och Alma. Hon har ju fått höra länge nu att Dr. Alban ska vara med. Själv har jag noll koll, och hade inte ens vetat att det var ikväll om inte Teddy hade ringt och sagt det x) Alma blev jätteglad när jag sa att det var Melodifestivalen ikväll. Tyvärr missuppfattade hon grejen lite.. Det är kanske inte det lättaste att förstå när man är uppväxt utan tv.. Hon trodde att det skulle vara konsert här i stan.. "När ska vi gå till festivalen och kolla på Dr. Alban??".
 
När det väl började tyckte hon dock att det var kul trots besvikelsen över att inte få uppleva det irl. Och för första gången på flera år tycker jag inte att Mello är skit. Det var ju faktiskt jättemysigt och jag gillade flera låtar :) Alma tyckte att alla låtar var bra (Y)
 
Och jag måste bara säga att Nour är helt jävla fantastiskt underbar!!! <3 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0