What's going on!?

Tjäääna!
 
"Oh shit, hon bloggar igen!!!"

Ja ja, lugna er, ni behöver inte bli helt hysteriska ;) Haha nämen, trodde nästan att ni skulle ha glömt bort mig helt, men ser att jag har besökare varje dag. Helt otroligt. Jag trodde nästan att mina bloggardagar var slut, men jag har länge funderat på att fortsätta. Varför slutade jag då? Ingen aning, tappade lusten bara.. 
 
Men nu är jag här, och jag har inga planer på att försvinna igen. Snarare tvärtom.. Jag tror att jag slutade dels för att jag tyckte att det blev så tråkigt. Jag skrev ju nästan bara vad jag gjorde varje dag, och även om jag gillar det med så blir det väldigt tråkigt i längden. När jag började blogga år 2007 som Tiiara var det så annorlunda. Jag skrev om nästan vad som helst som jag kom att tänka på, och jag gillade det. Kan fortfarande gå in där ibland och kolla runt, och jag blir så glad. Jag älskar ju att blogga, både skriva och läsa. Bara att nu är allt så jäkla annorlunda. 
 
Jag funderade på om jag skulle starta en helt ny blogg och börja om på nytt, jag fixade till och med en blogg på wordpress, men sen visste jag liksom inte hur jag skulle fortsätta.. Sen insåg jag att jag faktiskt inte är redo att lämna denna. Men. Jag vill inte fortsätta på samma sätt som jag har gjort innan jag slutade. Jag är ju så mycket mer än bara vad jag har för mig varje dag. Jag har åsikter, drömmar, visioner och typ 100 olika intressen. Det är en sån liten del av mig själv som syns här, och det vill jag ändra på. 
 
Nu säger jag inte att jag vill bli en superkänd bloggerska, men jag vill väldigt gärna synas mer. Inte (bara) för att jag är en attentionwhore, utan för att jag vill inspirera och inspireras. Jag vill vara en del av det stora hela.. Vet inte om ni förstår vad jag menar, men jag hoppas det ^^ Anyway, jag kan inte göra det själv dock. Jag kommer försöka göra en del förändringar här på bloggen. Jag har nyligen öppnat mitt instagramkonto för allmänheten (mest för att Sean Banan skulle kunna se när Alma klädde ut sig till honom (vilket han gjorde, och gillade :D) men nu har jag bestämt mig för att låta det vara öppet..) så ni kan följa mig där. Jag har även laddat ner twitter till mobilen igen, jag tröttnade på det, men jag ska nog göra en nystart där med. Så småningom har jag även planer på att skapa en öppen facebook-sida, men det är inte aktuellt just nu ^^
 
Men som jag sa kan jag inte göra detta på egen hand. Jag behöver er hjälp. Jag tänker inte be er lämna kommentarer bara "för att", eller länka till mig på er blogg eller så. Men om ni har något att säga om det jag skriver, tveka inte att dela med er. Och om ni tycker att jag har något vettigt att säga, sprid det gärna vidare. Förstår ni skillnaden? Jag vill alltså inte tvinga er att kommentera eller sprida min blogg bara för att jag vill det. Men en blogg är en blogg är en blogg, och det är skillnad på blogg och blogg. Jag har länge bloggat för min egen skull, men faktum är att ni är fler här och så länge jag bloggar utan lösenord bloggar jag inte endast för mig. Den här bloggen är ingenting utan er. En blogg kan vara så mycket mer än den som skriver och de få som läser. Jag vill att ni ska känna er delaktiga. 
 
Nåväl, ska sluta rabbla och hoppas att ni förstår vad jag menar och att ni är lika upprymda över det som jag är :D
 
Och vad gör jag nu? Jag har så mycket att berätta, men var ska jag börja? xO 
Vet ni vad, vi gör såhär. Vad vill ni veta? Allt från vad jag har gjort i sommar, vad jag har för mig nu, till vilka underkläder jag har på mig x) Ställ en fråga, eller två, eller tio så svarar jag på dem ASAP :D
Here we go, the classic frågestund! Ett, två tre, fråga! :)
 
(Vad jag har saknat er! Ska bli så kul att vara tillbaka här på bloggen :D Kram!! <3)


Kommentarer
Michis

Woho long time no see!

2013-09-21 @ 22:29:16
URL: http://www.michaeala.blogg.se
staaina.blogg.se

Äntligen slipper man den där "Picknick på Stakholmen"! (skämt) Kul att du ska börja igen! Vad är det för facebook-sida du tänkt skapa?

2013-09-22 @ 11:35:52
URL: http://staaina.blogg.se/
Emma

Yaaaay du är tillbaka! Jag har saknat dig! Två frågor, av heeeelt olika slag:
1) Som jag har fattat det så är du förlovad, men har ett öppet förhållande? Hur funkar det? Personlig fråga, jag vet, men har undrat länge.
2) När ska du till Lund nästa gång? Jag bor ju inte där längre, men är ändå hemma ganska ofta så vore kul att ha koll.:)

2013-09-23 @ 13:58:56
URL: http://hopelosthead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0