Queen Tiara - best rapper evahhh ...typ x)

Visste ni att förutom att sjunga (vilket jag gör typ hela tiden) älskar jag att rappa? Om inte, så är det ^^ Jag älskar att rappa, och är faktiskt rätt grym på det om jag får säga det själv ;O 
 
Jag har en vän som vill bli producent och han håller på att göra ett album. Han har bett mig att vara med som gästartist på några låtar (har även en låt som är min egen). Genret är hip hop/rap och det kommer bli såå awesome! Hela albumet kommer vara klart någon gång i början av nästa år, men redan nu har han släppt några singlar. Däribland en av låtarna som jag är med på. Tänkte att ni skulle få höra den :D Säg gärna vad ni tycker med ^^
 
- Jag har andra versen och är med i refrängen -
 
Om ni gillar det och gärna vill höra mer tycker jag att ni ska gå in och gilla Sakhiles facebooksida och gå med i eventet där låtarna läggs ut :)
 
Har även funderingar på att börja spela in covers, bara som en kul grej :) hah
Vi har redan spelat in en cover på Lil Wayne feat. Rick Ross - John. Men jag hittar inte den just nu. 
 
 
Nå, vad tyckte ni om låten ;P


Kommentarer
Emma

Men aaaa jag vill också spela in! Not fair!:( gillade inte låten som sådan, eftersom genren inte är min grej, men du var bra ju!

2013-09-27 @ 18:17:37
URL: http://hopelosthead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0