Throwback Thursday #tbt

Tjaa
 
Idag är det torsdag, och alla som har instagram vet vad det betyder. Det är Throwback Thursday, dags att bli nostalgisk. Jag hittade ett gammalt minneskort för ett tag sedan, och idag stoppade jag in det i mobilen och hittade lite roliga och trevliga bilder från förr. Om ni inte följer mig på instagram så gör det, jag heter @QueenTiara (duh). Men jag tänkte även dela med mig här av det jag hittade :)
 
Nyårsafton 2009. Jag var höggravid, och alla andra festade så jag åkte till morfar och firade med honom och hans fru :) På bilden kollar vi vem som har störst mage; gravidmage vs. ölmage :P
 
Ett par månader senare hade jag en liten Alma. På bilden använder hon mitt bröst som kudde. (Tänkt att hennes huvud har varit mindre än mitt bröst O.o) (visserligen har mina bröst krympt en del sedan dess, men ändå). 
 
Här har vi Alma och mormor på BB :)
 
I juni 2010 var det namngivningsceremoni på Långö. Vi hade bl.a. vackert väder och trevliga gäster. Dopklänningen som Alma har på sig hade även min morbror, mamma, min äldsta moster, jag och mina två kusiner (äldsta mosterns barn) när vi döptes. Alma är dock den första av oss som inte döptes i kyrkan, eller religiöst öht.
 
 
Här har vi Alma och Mumin. Mamma hade hund ett tag för några år sedan. Han är dock omplacerad nu eftersom att hon jobbade heltid, vilket inte riktigt funkade för Mumin :P
 
Jag vet inte riktigt varför denna bilden blev sne, jag vände faktiskt på den :/ 
 
Här är Alma tillsammans med en av hennes bästa vänner. De har känt varandra sedan hon föddes och är fortfarande vänner.
 
Här är samma tjejer, fast för bara några dagar sedan :)
 
Jag hittade även en bild på mig som jag blev lite överraskad av. Jag hade glömt att jag har haft så smala ben, men när jag tänker efter kan jag faktiskt komma ihåg när mina ben blev så tjocka att låren började nudda varandra när jag gick x) 
 
Själv tycker att jag är så himla smal här, vilket är intressant för det tyckte jag inte då. Men det var ju innan jag jobbade bort mitt tjockis-komplex. Det jag gillar mest med dessa bilder är att jag - trots att jag blir lite motiverad till att börja träna oftare - inte mår dåligt av att jag inte är lika smal längre :) 
 
Happ, det var allt jag hade för idag. Frågor på det? ;)
Jo förresten, jag tänkte ju även be er lägga till en kommentar med era användarnamn på instagram så att jag får följa er, eller bara följ mig så följer jag er också :)


Kommentarer
Stina

Haha så hade du skrivit om "tbt".. Skulle gått igenom alla bloggar om inte du hade skrivit till mig på fb x)
Heeelt galen var du! Roligt ;D

Svar: Hahah, jag trodde att det var därför du undrade x)Haha jag vågar inte ens läsa det vi skrev xD vi borde göra det ofta, fast om du också dricker xD ahhaha vinkväll á la chatt xD haha men ah det var kul ;)
Tiara Norlin

2013-10-25 @ 13:20:32
URL: http://www.staaina.blogg.se
Stina

hahaha xD Ja det borde vi! Hur fan kommer konversationen se ut om vi båda är helt crazy? xD Vinkväll á la chatt med Staaina och Tiara ;D Vi får se om det blir något imorgon ;)

2013-10-25 @ 21:00:52
URL: http://www.staaina.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0