Bodyjam och träningsskor

*Aaahhh blir galen på att jag inte hittar låtarna som är med på bodyjam-passet! De är såå bra Dx*
 
Anyway, är precis hemkommen från gymmet, körde bodyjam för andra gången. Det är riktigt kul! Fast denna gången var det lite jobbigare än förra veckan.
 
vänta.. ska bara natta Alma....
 
*Typ en timme senare... Öh okej, en halvtimme? 40 min? Fan spelar det för roll egentligen? x(*
 
Ah jo, just det! Det var lite jobbigare idag än det var förra gången, och jag tror att det beror på att jag inte tränar något mer. Förutom bodybalance då, men det är inte så mycket styrka och kondition - lite sånt är det, men inte främst. Så nu tänkte jag försöka öka med två gånger till i veckan. Kanske börjar med en i taget. Men jag tänker mig såhär:
 
Måndag: Styrketräning på gymmet och kondition på löpbandet.
Onsdag: Bodyjam.
Fredag: Styrketräning på gymmet och kondition på roddmaskinen.
Lördag: Bodybalance.
 
Fast hmm.. Nu blev jag osäker på om barnpassningen är öppen på fredagar.. Det är den säkert inte bara för det x( Aja får kolla upp!
 
Jag har köpt nya träningsskor med! Skitbra för motivationen ;) hehe
Funderar på att köpa lite nya träningskläder också nu bara för det x) hihi
Mamma skickade en länk för ett tag sedan att Brandos hade upp till 70 % rabatt på vissa skor, så jag klickade in och kollade. Så hittade jag ett par snygga träningsskor för 329 kr. Ordinarie pris var 1000-nånting :O Ingen tvekan om saken, klickade hem dem på en gång.
 
Haha, måste bara berätta hur puckad jag var då x) 
Jag har aldrig köpt något på den sidan förut, så jag fick registrera mig och allt. Och när jag registrerade mig på nyhetsbrevet fick jag 100 kr rabatt. Yay, tänkte jag, och klistrade in koden i rutan. "Den här koden fungerar bara när du handlar för minst 500 kr". Jahaaaa, men dåååååååsåå, då lägger vi till ytterligare ett par skor! Hittade ett par gosiga tofflor till Alma, la till dem och klistrade in koden. "Skitbra!" tänkte jag. Stängde ner datorn och började gå mot sängen. Plötsligt inser jag att jag just spenderade ytterligare 300 kr för att spara 100.... så.jävla.osmart.
 
Seriöst, internetshoppa inte när ni är trötta!
Aja, Alma har ett par gosiga tofflor nu i alla fall x)
 
 
Och jag har ett par supersköna och snygga träningsskor. Det är sånadär med böjda sulor. Och de är så sköna! Det känns som att gå på moln! Eller ja, som man tänker sig att det känns att gå på moln x)
 
 
 
Har för mig att jag hade någon annan poäng när jag började skriva, men nu är jag alldeles för trött för att komma på det. x)
 
God natt!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0