Halloweenfest 2013

Ni som har hängt med här ett tag vet att jag brukar ha halloweenfest varje år, och i helgen var det dags för årets firande. I år var det även treårsjubileum så jag spice:ade things up lite med mer pynt samt en grym halloweendrink!!
 
Som vanligt är det prio ett att klä ut sig, och de som skiter i det blir typ ignorerade x) (hur ska de annars lära sig?? O.o haha)
 
Jag måste bara flika in med att jag tycker att det är rätt awesome att jag har lärt mig grunderna i fotografi och lånat en systemkamera, för nu kan jag ta lite coolare, snyggare och bättre bilder :D Sen har jag även redigerat en del bilder för att få rätt känsla :) Här är bilderna och vad vi gjorde i årets Queen Tiaras halloweenfest!!! :D
 
Hallen var fylld av läskiga spindlar i spindelnät á la haunted house. Vi välkomnade även gästerna med total mörker och creepy sounds i bakgrunden. Tyvärr var det inte så många som blev rädda. Här har vi min syster som klädde ut sig till illusionist typ ^^,
 
En av de första gästerna var en rånare, han har rånarluvan i hallen för han tänkte inte råna oss, som tur var ;)
 
Här står Nadja och Kim och hjälper mig med halloweendrinkarna...
 
De ser riktigt gross ut... Som hjärnor O.o
 
Men de var riktigt goda! I dem har vi persikalikör, bailey's irish cream och grenadine :) (ett tips om ni nånsin gör den, spara den inte.. Ni behöver inte dricka hela i ett svep, men när man har lämnat den ett par minuter känns hjärnan typ.. som en hjärna som bara smular sönder i munnen... rätt gross. Men dricker man den direkt är den skitgod verkligen!! (Y) :D) Btw, hur snygg är inte denna bilden!?? Känner mig som en riktig fotograf asså ;D
 
Illusionisten ombads att trolla fram en kanin ur hatten, and so she did!
 
Hon lyckades även trolla fram ett par bajspluttar, mycket imponerande må jag säga!
 
Sedan blev hon alldeles galen...
 
...och plötsligt försvann hon!!! :O
 
Plötsligt dök hon upp igen med en pinne som hon hade hämtat på andra sidan. Det var dags att utmana ödet och dansa limbo.....
 
 
 
 
Illusionistens pojkvän, som var en helt vanlig man, tyckte att utmaningen var för svår och bestämde sig för att fuska genom att gå över pinnen!! Som ni ser slutade det väldigt illa och han blev förvandlad till en zombie xO
 
Han ångrade sig dock snabbt och gjorde ett tappert försök att bli människa igen. Tyvärr fungerade det inte, så han får leva som zombie resten av sitt... liv?
 
Här är Queen Taneesha, som är helt fantastisk på att dansa limbo. Tyvärr är bilden helt fuckad efter som att fotografen (*host* Nadja *host*) glömde bort blixten så bilden blev helt svart. Tacka vet jag photoshop, detta var liksom den enda bilden där jag ...eh jag menar Queen Taneesha... dansade limbo. Hon var liksom helt amazing, så det hade varit hemsk om ni inte hade fått se det -.o
 
Eftersom att jag är typ-fotograf och nästan alla var så grymt utklädda bestämde jag mig för att göra ett photoshoot där alla fick vara med :)
 
Nadja som half-zombie, half glamour.
 
Omer som zombie.
 
Jennifer som illusionist.
 
Alexander som Magnus Uggla.
 
Kim som vampyr.
 
Sofie som barbamamma. Även vinnare i årets utklädningstävling! :D
 
Kristoffer som rånare.
 
Och sist men inte minst, jag som black woman/Queen Taneesha ;D
 
Och här har vi nästan hela gänget.
 
Daniel kom lite senare, men självklart skulle hen också vara med på photoshootet. Här är han som Sheniqua :)
 
 
Och det var allt för i år folks! <3
 

Throwback Thursday #tbt

Tjaa
 
Idag är det torsdag, och alla som har instagram vet vad det betyder. Det är Throwback Thursday, dags att bli nostalgisk. Jag hittade ett gammalt minneskort för ett tag sedan, och idag stoppade jag in det i mobilen och hittade lite roliga och trevliga bilder från förr. Om ni inte följer mig på instagram så gör det, jag heter @QueenTiara (duh). Men jag tänkte även dela med mig här av det jag hittade :)
 
Nyårsafton 2009. Jag var höggravid, och alla andra festade så jag åkte till morfar och firade med honom och hans fru :) På bilden kollar vi vem som har störst mage; gravidmage vs. ölmage :P
 
Ett par månader senare hade jag en liten Alma. På bilden använder hon mitt bröst som kudde. (Tänkt att hennes huvud har varit mindre än mitt bröst O.o) (visserligen har mina bröst krympt en del sedan dess, men ändå). 
 
Här har vi Alma och mormor på BB :)
 
I juni 2010 var det namngivningsceremoni på Långö. Vi hade bl.a. vackert väder och trevliga gäster. Dopklänningen som Alma har på sig hade även min morbror, mamma, min äldsta moster, jag och mina två kusiner (äldsta mosterns barn) när vi döptes. Alma är dock den första av oss som inte döptes i kyrkan, eller religiöst öht.
 
 
Här har vi Alma och Mumin. Mamma hade hund ett tag för några år sedan. Han är dock omplacerad nu eftersom att hon jobbade heltid, vilket inte riktigt funkade för Mumin :P
 
Jag vet inte riktigt varför denna bilden blev sne, jag vände faktiskt på den :/ 
 
Här är Alma tillsammans med en av hennes bästa vänner. De har känt varandra sedan hon föddes och är fortfarande vänner.
 
Här är samma tjejer, fast för bara några dagar sedan :)
 
Jag hittade även en bild på mig som jag blev lite överraskad av. Jag hade glömt att jag har haft så smala ben, men när jag tänker efter kan jag faktiskt komma ihåg när mina ben blev så tjocka att låren började nudda varandra när jag gick x) 
 
Själv tycker att jag är så himla smal här, vilket är intressant för det tyckte jag inte då. Men det var ju innan jag jobbade bort mitt tjockis-komplex. Det jag gillar mest med dessa bilder är att jag - trots att jag blir lite motiverad till att börja träna oftare - inte mår dåligt av att jag inte är lika smal längre :) 
 
Happ, det var allt jag hade för idag. Frågor på det? ;)
Jo förresten, jag tänkte ju även be er lägga till en kommentar med era användarnamn på instagram så att jag får följa er, eller bara följ mig så följer jag er också :)

Halloweenpumpor

Hejsan!
 
Det är halloween, kära vänner. Och det betyder pumpor med ansikten på. Och mycket annat också, men det kan vi prata om nån annan gång. Jag har aldrig gjort halloweenpumpor förut, men av någon anledning fick jag för mig att göra det i år. Så jag köpte två pumpor, en stor och en liten. Och i förrgår satte jag mig och öppnade och gröpte ur dem. Det var mycket svårare än jag trodde, men jag lyckades till slut. Alma fick vara med, fast hon ville inte hjälpa till när hon upptäckte att "pumporna luktar äckligt", så hon tittade bara på och bestämde vad jag skulle göra typ x) haha
 
Här hade jag öppnat och gröpt ur den lilla pumpan. Sen frågade jag Alma vad jag skulle göra för figur på den. Och som ni ser på hennes tröja är hon väldigt förtjust i Angry birds.....
 
Så Angry Birds det blev. 
 
Sen gjorde jag samma sak med den stora pumpan, fast jag skippade angry birds-delen och gjorde en klassisk halloweenpumpa.
 
Tadaa!!
 
Det var svårt, men väldigt roligt, och nu vill jag bara göra fler och fler och fler x) 
 
Sen hade vi en ny fotouppgift i skolan igår där vi skulle prova olika ljussättningar, och då drog jag med mig den stora pumpan till skolan för en photoshoot.
 
Här är ett dåligt exempel på det som kallas high key (när man använder två lampor, eller fler). Jag tyckte att den blev sjukt snygg, men den blev inte godkänd så jag fick ta en ful bild som blev godkänd (Y). Jag tänkte inte visa ett bra exempel på high key för den bilden blev så sjukt tråkig. Haha. Men här är den som blev bäst enligt mig :)
 
Jag fick i alla fall till en riktigt bra bild på low key (när man bara använder en lampa) som även blev godkänd (Y). Och denna bilden är ju riktigt halloweenig, så jag blev väldigt nöjd :)
 
Har ni gjort halloweenpumpor med något roligt motiv? Ni kan väl lägga upp det på er blogg i så fall, och lämna en kommentar med en länk så går jag in och kikar! :D
 
 

Tack vare feminismen!

Inte sällan får jag höra att feminismen är onödig och överdriven, eller ja, att feminister överdriver (det är en viss skillnad, om så en liten). "Sveriges kvinnor har det har det bra och feminismen behövs inte" typ.
Själv anser jag väl att inget kan bli perfekt, men allt kan bli bättre. Även om Sverige har kommit långt jämfört med andra länder finns det fortfarande sånt som kan (och bör!) bli bättre. Vi får dessutom inte glömma att Sverige hade inte varit så bra som det ändå är idag, jämfört med andra länder, om det inte vore för feminismen.
 
Lady Dahmer skrev idag ett inlägg där hon bad sina läsare att berätta om de framsteg som feminismen har gjort under historien. Jag tyckte att det var en jättebra idé, för det är viktigt att inte bara fokusera på det som behöver förändras, utan att även kunna glädjas över allt som har förbättrats tack vare feminismen. Dessutom visar det ju klart och tydligt att feminismen inte är varken onödig eller överdriven. Utan feminismen hade vi inte varit där vi är idag.
 
Här kommer en lista på sådant som Dahmers läsare har berättat om än så länge:
 • Män kan laga mat.
 • Flickor får gå i skolan.
 • Sjuksköterskor får högre lön än tidigare.
 • Vuxna kvinnor betraktas som myndiga och inte sin fars eller mans egendom.
 • Kvinnlig rösträtt.
 • Rätt till fri abort.
 • Pappor är inte längre "barnvakt" till sina egna barn.
 • Arvsrätt på lika villkor.
 • Våldtäkt inom äktenskap är kriminellt.
 • Kvinnor tvingas inte gifta sig för att bli försörjd av en man.
 • Kvinnor kan köra slagborr och byta däck på bilen utan att det är något konstigt med det.
 • Kvinnor får ha byxor på sig.
 • Flickor behöver inte kläs i rosa och snäva (lekovänliga kläder) och pojkar behöver inte kläs i blått och lekvänliga kläder.
Kommer ni på några fler exempel? :)

 

Lekte lite med slutartiden

När jag skulle göra förra veckans fotouppgift fick jag låna en systemkamera av en släkting. Det är jättebra, för nu kan jag öva på att fota med systemkamera samtidigt som jag kan få väldigt fina och bra bilder på Alma :)
 
Idag ska vi på kalas, så igår fick Alma en ny klänning som hon ska ha på sig. En superhjälteklänning. När hon provade den igår passade jag på att fota henne. Jag provade då att leka lite med slutartiden. Har man lång slutartid får man "fartstreck" så man ser rörelse i bilden. Tyckte att det skulle vara lite häftigt med såna bilder på en liten superhjältinna ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad tycks? ;D

Genusfotografering

Tjäna!
 
Jag har ju berättat tidigare att jag har börjat studera Digital Bildproduktion på BTH, och just nu går jag en kurs som heter Digital fotografisk bild. Denna veckan fick vi en uppgift som heter "Tolka en fotograf". Vi skulle då välja en fotograf och därefter tolka hens bilder. Jag valde (såklart) Genusfotografen Tomas Gunnarsson. Känner ni inte till honom borde ni verkligen besöka hans blogg. Typ nu!!! Han har gjort en utställning som heter "Stötta manliga företagare", där han har fotat och intervjuat manliga företagare. Fast han har fotat och intervjuat dem som många vanligtvis fotar och intervjuar kvinnliga företagare. Den är väldigt bra och intressant faktiskt, kolla in den här! Jag älskar intervjuerna och männens reaktioner till frågorna. Hade velat se fler kvinnor svara på samma sätt ^^
 
Nåväl, jag valde i alla fall att tolka hans utställning på så vis att jag fotade min mosters pappa, Teddy, som är kommunalare, och hans kvinnliga kollega (ja, det finns bara en...). Dessutom åkte jag av en slump buss med Bussturken* i tisdags. Eftersom att vi typ såhär känner varandra liksom, frågade jag honom om han ville ställa upp och bli fotograferad. Han sa ja, så jag fick fota honom också :)
 
Eftersom att jag nu skulle tolka Genusfotografens stil fotade jag Teddy och Bussturken som många vanligtvis fotograferar kvinnor, och Teddys kollega - Ann-Charlotte -  som många vanligtvis fotar män. Jag har alltså varit ute och fotat idag. I morgon är det inlämning och redovisning, men eftersom att jag är så snäll ska ni få se de bilderna som jag ska lämna in redan nu! :)
 
 
 
 
En annan dag får ni se några fler av de bilder jag tog, och så tänkte jag berätta lite mer om min research och vad jag har kommit fram till är vanligt när man fotar kvinnor och män till intervjuer i tidningsartiklar (främst). 
 
*Bussturken är en lokalkändis i Karlskrona. Han är busschaufför och det han blev känd för är att han alltid hälsar och välkomnar bussresenärer, samt ropar hejdå och "ha en bra dag" eller något liknande när de går av, och slutligen ropar "NU KÖR VI!" efter varje hållplats som han har stannat vid ^^, Han är utan tvekan Blekinges trevligaste busschaufför (jag tror till och med att han har vunnit priser eller nåt för det).
 

Bodyjam och träningsskor

*Aaahhh blir galen på att jag inte hittar låtarna som är med på bodyjam-passet! De är såå bra Dx*
 
Anyway, är precis hemkommen från gymmet, körde bodyjam för andra gången. Det är riktigt kul! Fast denna gången var det lite jobbigare än förra veckan.
 
vänta.. ska bara natta Alma....
 
*Typ en timme senare... Öh okej, en halvtimme? 40 min? Fan spelar det för roll egentligen? x(*
 
Ah jo, just det! Det var lite jobbigare idag än det var förra gången, och jag tror att det beror på att jag inte tränar något mer. Förutom bodybalance då, men det är inte så mycket styrka och kondition - lite sånt är det, men inte främst. Så nu tänkte jag försöka öka med två gånger till i veckan. Kanske börjar med en i taget. Men jag tänker mig såhär:
 
Måndag: Styrketräning på gymmet och kondition på löpbandet.
Onsdag: Bodyjam.
Fredag: Styrketräning på gymmet och kondition på roddmaskinen.
Lördag: Bodybalance.
 
Fast hmm.. Nu blev jag osäker på om barnpassningen är öppen på fredagar.. Det är den säkert inte bara för det x( Aja får kolla upp!
 
Jag har köpt nya träningsskor med! Skitbra för motivationen ;) hehe
Funderar på att köpa lite nya träningskläder också nu bara för det x) hihi
Mamma skickade en länk för ett tag sedan att Brandos hade upp till 70 % rabatt på vissa skor, så jag klickade in och kollade. Så hittade jag ett par snygga träningsskor för 329 kr. Ordinarie pris var 1000-nånting :O Ingen tvekan om saken, klickade hem dem på en gång.
 
Haha, måste bara berätta hur puckad jag var då x) 
Jag har aldrig köpt något på den sidan förut, så jag fick registrera mig och allt. Och när jag registrerade mig på nyhetsbrevet fick jag 100 kr rabatt. Yay, tänkte jag, och klistrade in koden i rutan. "Den här koden fungerar bara när du handlar för minst 500 kr". Jahaaaa, men dåååååååsåå, då lägger vi till ytterligare ett par skor! Hittade ett par gosiga tofflor till Alma, la till dem och klistrade in koden. "Skitbra!" tänkte jag. Stängde ner datorn och började gå mot sängen. Plötsligt inser jag att jag just spenderade ytterligare 300 kr för att spara 100.... så.jävla.osmart.
 
Seriöst, internetshoppa inte när ni är trötta!
Aja, Alma har ett par gosiga tofflor nu i alla fall x)
 
 
Och jag har ett par supersköna och snygga träningsskor. Det är sånadär med böjda sulor. Och de är så sköna! Det känns som att gå på moln! Eller ja, som man tänker sig att det känns att gå på moln x)
 
 
 
Har för mig att jag hade någon annan poäng när jag började skriva, men nu är jag alldeles för trött för att komma på det. x)
 
God natt!
 
 

Let it be

Jag gick till gymmet direkt efter frukosten idag. Bodybalance. Hade velat starta varje dag med bodybalance eller något liknande. Det är så avslappnande! Och jag behövde det verkligen idag.
 
Jag blev nyligen singel igen och jag kan inte sluta tänka på problemet. Problemet är inte att vara singel eller att jag saknar honom eller känner mig ensam. Problemet är att han var helt underbar innan vi blev tillsammans. Men sedan började han förändras, blev arg för allt jag gjorde och inte gjorde - allt var fel. Och sen blev han så himla respektlös mot mig. Och det jag inte kan sluta tänka på är just det. Varför är det så svårt för killar att respektera mig? Hur kan en person som är så underbar vara helt annorlunda i ett förhållande. Jag vill bara förstå. Hur ska jag någonsin kunna lita på en kille när de bara sviker hela tiden?
 
Så på bodybalancen försökte jag att inte tänka på det. Det är svårt, men enklare då, när man måste koncentrera sig på annat. Så kom låten, och jag insåg att det inte är någon mening att grubbla över det. Låt det vara. Let it be.
 
Sen har jag bara kollat på serier resten av dagen. Man får göra så ibland. Jag städar i morgon typ ;)
Upptäckte att Glee är tillbaka, så jag satte igång det. Och där kom låten igen. Så jag tittade på ödet och sa "Are you trying to tell me something?". (Wtf..? Don't ask xD)
 
Soundtrack of the day - Let it be
  

Queen Tiara, A.K.A. Fotoproffset ;D

Shit vad trött jag blev igår. Jag satte mig och började leka lite i photoshop med de där bilderna som jag tog i lekparken. Tänkte att det skulle vara kul att prova på att leka lite med ljuset och färgerna och så. Nästa vecka ska vi börja lära oss om bildredigering. Kommer säkert sitta och titta tillbaka på hur dåligt redigerade dessa bilder är då, när jag är "proffs" haha xD Men men..
 
Här är de bilderna som jag tyckte var bäst, och som jag då har redigerat i photoshop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äh, jag behöver inte gå nån foto- och redigeringskurs. Jag är fan redan proffs! ;) höhöhö
 

Uhh ångest :(

De senaste typ 2 veckorna har jag haft problem med ångest. Eller ja.. jag är väl inte helt hundra på exakt vad ångest är, men jag får hjärtklappningar, börjar hyperventilera, blir yr, svettiga händer och kan inte vara still. Ångestattacken (är rätt säker på att det inte är panik, för jag är inte rädd liksom..) är inte långt ifrån. Det värsta är att jag inte ens vet vad det beror på.. Jag mår ju inte dåligt direkt. Eller ja, jag har mått sämre men... x)
 
Nåväl, jag var på terapisamtal igår. Borde väl ha tagit upp det, fast jag insåg väl inte att det var ett större "problem" förrän nu.. 
 
I övrigt hade jag velat lägga upp några bilder som jag tog i helgen när Alma drog med mig ut till lekparken fast jag egentligen inte hade någon lust alls.. Hon fick leka av sig i alla fall, jag fick några roliga och några väldigt fina bilder, och därefter fick jag serienörda - alla nöjda till slut x)
 
Sitter i skolan nu. Efter lunch ska vi ha en redovisning på ett litet arbete vi gjorde igår. Vi har precis påbörjat kursen "Digital fotografisk bild". Och jag har verkligen ingen erfarenhet av det alls. Om man inte räknar med mobilkameran, instagram och min lilla kompakta digitalkamera. Och det räknas inte x) Jag har knappt rört en systemkamera förut. Och nu plötsligt ska jag lära mig om alla inställningar, vad allt betyder och hur man tar professionella bilder. Det ska bli jättekul, spännande och intressant :) Kommer såklart visa er mina bilder när jag är "professionell fotograf" (haha, tvivlar stort på att jag kan kalla mig det bara för att jag har gått en kurs i foto, men ja haha. Queen Tiara är inte Queen Tiara om hon inte överdriver lite typ xD). 
 
Just det, jag hade en jättebra dag igår..
 
Dessutom så vann jag över Teddy på "Vem vet mest?", ni vet det där frågeprogrammet som går på 2:an kl 19 varje vardag x) 15-13, och jag ledde stort många gånger ;D hihi
 
Tycker det är lite jobbigt att de andra i klassen märker att det är något som inte stämmer med mig idag - alltså att jag har ångest. Jag kan liksom inte förklara eller försvara det. Jag ser ju att de bryr sig och vill hjälpa på nåt sätt, men förstår man inte vad det är som händer eller varför blir det ju svårare med..
 
Jag älskar verkligen min klass, det är så bra sammanhållning och härlig stämning när vi är tillsammans. :)
 
Avslutar nog här. Ska försöka vara lite social i stället ^^ Om jag orkar lägger jag upp bilderna från lekparken när jag kommer hem, det blev några riktigt fina :) Annars får ni se dem någon annan dag.
 
Jag har faktiskt ett par frågor till er.. Jag har ju fått höra några gånger att ni gillar min blogg, vilket jag även förstår eftersom att ni kommer tillbaka ^^ Men jag undrar, vad är det som gör att ni gillar den? Finns det något speciellt som ni tycker om att läsa om? Något ni önskar att jag skrev mer om eller visade? Uppskattar verkligen om ni tar er tid och svarar på dessa frågor. Jag vill ju att bloggen ska bli lite större och spridas mer, därför är det viktigt för mig att veta vad ni tycker är bra och inte.. :P
 
Kram på er! <3

Tvättstugan, Pretty Little Liars och Radioapan

Tjaa.
 
Det är söndag. Varför är söndagar alltid så tråkiga? Eller ja, allt blir väl vad man gör det till, men ändå x)
 
Hade tvättstugan igårkväll och fortsatte tvätta i förmiddags, så nu är allt rent; tvättat och vikt. Dock fattas det att läggas in i garderoberna. Jag och Alma har suttit vid varsin dator x) Haha, jag köpte min mosters gamla dator som inte är så jättebra, för en billig peng så att Alma kan titta på sina filmer, lyssna på sin musik och spela Anki & Pytte-spelet. Vill helst inte att hon använder min sprillans nya dyra dator som jag behöver till skolarbetet ^^ Hade förresten en intressant diskussion om det där med små barn och teknikprylar på fb. Vad tycker ni om treåringar som har egna datorer och iPads
 
Tänkte att jag skulle börja fortsätta kolla på Pretty Little Liars, hade koll på det i början av veckan, men jag tycker att det är så drygt att behöva vänta en hel vecka för att se nästa avsnitt, så jag slutade. Så nu tänkte jag komma ifatt, men kunde inte komma ihåg hur långt jag kom. Trodde att jag bara hade sett typ 2 avsnitt av senaste säsongen, men det visade sig att jag hade sett 8 xD så jag fick kolla på början av varje avsnitt för att veta säkert. Känner mig som en dålig serienörd som inte har koll x) haha
 
 
 
Alma sitter.. eh jag menar står... i sängen bredvid mig och spelar Radioapan på min mobil och dansar. Det är en jättebra app för barn i hennes ålder. De brukar spela det på iPad:en som de har på förskolan, så Alma bad mig ladda ner det på mobilen med. Har ni några andra tips på bra barnappar? Helst såna som är gratis... ^^
 
Men! Man kan inte sitta inne och glo hela dagen. Alma föreslog i morse att vi skulle gå till några lekparker, jag tyckte att det var en bra idé. Jag är så dålig på att hitta på saker ibland. Men nu så! Nu går vi ut :D
 
 

Strumpa på vift - the movie!

Tjaa, det blidde några tomma dagar här. Det beror på plugget. I torsdags och fredags hade vi vår första presentation och opponering :O Det var kul och spännande, men vi behövde arbeta mycket dagarna innan för att bli klara och förbereda oss för presentationen. Jag har varit så trött, så jag gick och la mig mellan 21 och 22 både igår och förrgår ^^ Men nu är vi klara med både filmen och presentationen, och ni ska självklart få se den :D
 
Uppgiften hette "Utforska Karlshamn" och gick ut på att vi skulle utforska Karlshamn och visa upp det visuellt (bild/video/foto, osv). Så vi valde att göra en film där vi visar upp de mest ikoniska ställena i Karlshamn i ett "Spårlöst försvunnen"-liknande program. Bara det att våra karaktärer är strumpor. x) Well well, ni ska få se filmen. Jag har rösterna till Detektiv Skärlock Holm och Hans aka Hassan.
 
Enjoy! ;D
 
Roligaste var nog när vi skulle göra presentationen... Vi var nämligen inte tråkiga nog att ställa oss framför klassen och berätta vad vi hade gjort och hur. Nej! Vi använde våra strumpdockor och lät dem presentera det i stället. Vi var lite osäkra på om det skulle vara för oseriöst, så vi ringde handledaren när vi fick idén och frågade vad hon tyckte och fick svaret "Jag tycker att det låter jättekreativt, kör på det!". Så vi körde på det. Det var kul, men jobbigt och alla i klassen uppskattade inte det, så vi kommer nog inte göra precis så igen, men det var ju en rolig upplevelse. :P 
 
Idag ska jag och Alma dra på bio! Det blir Alfons Åberg, men jag kommer skriva ett till inlägg som kommer lite senare idag. Jag har nämligen fått några frågor som jag tänkte försöka besvara... 
 
Hoppas ni får en härlig helg!
Puss

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0