What's going on...?

Nu är jag här igen. Hejsan på er! Jag har funderat lite på det här som jag har sagt några gånger att jag ska göra förändringar på bloggen och bestämt mig för att låta bli. Jag bläddrade tillbaks några månader och år här på bloggen och insåg att den är precis vad jag vill ha. Bloggen är så jag. Och det är ju det jag vill ha. Jag har alltid bloggat för min egen skull. Ibland har jag speciella budskap med mina inlägg och ibland är det bara trams eller något som jag vill dela med mig av. Men det är jag, och jag vill ju blogga för min egen skull. För att kunna kolla tillbaka och minnas. Men jag vill också ha gemenskap med er. Jag har fått så många nya kontakter och vänner via bloggen och det vill jag ha kvar. Så snälla, försvinn inte <3 :)

I övrigt har jag mått rätt dåligt senaste tiden, vet inte riktigt vad det beror på, men jag tror att det börjar bli lite bättre nu i alla fall. Ska försöka fokusera på sånt som är bra, och göra saker som får mig att må bra så blir det säkert bättre ännu snabbare x) Till exempel träna, städa, umgås med Alma, rita, läsa..... haha det finns så mycket som jag tycker om att göra men sällan tar tag i. På senare tid har jag suttit mycket i photoshop och redigerat bilder och ritat egna. 
 
Här är en bild som jag har ritat på min käre vän Daniel :)
 
Första gången jag ritar i svartvitt och arbetar med skuggor. Måste säga att jag är rätt nöjd :) 
 
Sen har jag redigerat en av bilderna som jag tog till "tolka en fotograf"-uppgiften. Vi skulle redigera bilden för att förstärka tolkningen.
 
Som ni ser har jag ljusat upp bilden, raderat rynkor, smuts på kläderna och löv i gräset som fick bilden att se smutsig ut. Dessutom fick han vitare tänder och lite läppglans :)
 
Hmm, vad har jag mer gjort...?
 
Just det! Jag har arbetat med vårt sista projekt i fotokursen. Vi har fått i uppgift att fotografera en Karlshamnsbo och sköta ljussättning och kamerainställningar och redigering så som vi har lärt oss i kursen. Och slutligen ska vi ha en gemensam utställning på dessa bilder. Jag är nu klar med själva uppgiften, så nu ska jag bara förbereda mig inför redovisningen som vi ska ha på förmiddagen i morgon. Just det, ni är självklart välkomna till utställningen i morgon. Tryck på bilden nedan för att komma till facebook-evenemanget, där finns mer information :)
 
 
Det kommer vara 29 porträtt, en bild/student. Själv har jag fotat Peter Enckell som är grundare och tidningschef för Commersen (lokaltidning som finns i Karlshamn och Karlskrona). Jag kan/vill inte lägga upp bilden som ska vara med på utställningen i morgon, men jag tog ju fler bilder, och här är en som jag tyckte blev jättefin men som jag inte fick använda eftersom att uppgiften gick ut på att visa personen i sin miljö.
 
 
Kom till Lokstallarna i Karlshamn i morgon mellan 16 och 20 och kolla när han sitter på kontoret redo att skriva tidningsartiklar! ;) haha Och många andra personer och yrken i Karlshamn :) Vi kommer bjuda på fika! :D

Nu måste jag ringa några viktiga samtal och förbereda mig inför i morgon!
 
Ha det bra hörni! <3
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0