Sketchbook till Projekt: Ordning och reda

För ungefär ett år sedan insåg jag att oredan och kaoset i mitt hem var mer än bara vanligt stök. För att försöka få ordning på kaoset startade jag Projekt: Ordning och reda här på bloggen där jag offentliggör en av mina värsta sidor. I kategorin med samma namn lägger jag ut mina framgångar, inspirationer och andra tankar om stöket och hur jag kan förbättra det. 
 
Vi har nu fått i uppgift i skolan att göra en digital sketchbook med ett speciellt tema. Jag har valt att göra den här på bloggen och har då valt temat "Projekt: ordning och reda - kaos vs. ordning". Uppgiften ska redovisas på fredag och därför kommer det dyka upp mycket i det ämnet denna veckan. Ni får gärna dela med er av egna tips och annat som inspirerar er till att hålla ordning i hemmet. Sketchbooken ska vara mest visuell så det kommer vara mer bilder än text, men undrar ni något är det bara att fråga i kommentarerna som vanligt ;) 
 
Min sketchbook kommer innehålla olika bilder som på ett eller annat sätt inspirerar mig till att hålla ordning. Det kan vara allt från bilder på stöket och före- och efterbilder när jag har städat, till förvarings- och inredningstips som jag har hittat på andra sidor (bloggar/tidningar t.ex.). 
 
Enjoy! ;)


Kommentarer
Linn

Vilket spännande projekt!

Mina bästa ordning och reda tips är nog att varje sak har en egen plats hemma så att man vet var den ska ligga. Och att rensa bort sånt som man inte behöver/använder/tycker om/har flera av/eller som är trasigt.


2013-11-19 @ 13:12:51
URL: http://linnidag.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0