Nostalgi

Nu läääängtar jag till julen så det är galet! Jag vill ha julmys, julbak och julpyssel. Pepparkakor, lussekatter, julklappar, ljusstakar, julgran, julkalender. Jag vill ha ALLT som har med julen att göra, och jag vill ha det NU. Jag kan inte vänta så vi har tjuvstartat. Inte med bak eller pynt och sånt, det är ju sånt man bara får göra i december. 
 
Men för att stilla min längtan har jag och Alma börjat kolla på gamla julkalendrar. Jag hittade en jättebra hemsida som har samlat alla gamla barnprogram som fanns när jag var liten, och till och med innan dess. Där finns en kategori som heter "Julkalender". Där finns inte alla, men en del i alla fall. För några dagar sedan kollade vi på Jul i Kapernaum, och nu har vi börjat kolla på Gubben Pettson och tomtemaskinen. Det är jättemysigt och sådär lagom juligt :) 
 
nostalgikanalen.se hittar ni alla möjliga barnprogram, och här kan ni se vilka julkalendrar som finns :)
Längtar ni också till julen?


Kommentarer
Emma

Är hon för ung för Greveholm än? Ja, antagligen. Men så fort hon är gammal nog måste hon ju se den! Best thing there ever was.:)

Svar: KAN man vara för ung för Greveholm!? Nej xD vi kollade igenom den förra året innan uppföljaren kom ;) hihi
Queen Tiara

2013-11-17 @ 14:37:37
URL: http://hopelosthead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0