Handle with care

 
It's one of those days x)
 
Har lämnat Alma på förskolan trots att jag fortfarande är hemma och sjuk. Hon har bett om att få gå till förskolan i två dagar nu så det är klart att hon sa få vara där och leka av sig i stället för att sitta hemma och glo med en sjuk mamma. Jag har kollat på Scandal. Serienörd som jag är.
 
Men jag har även fått lite trevliga grejjor i brevlådan.
 
1. Mastercard! Yes, jag har skaffat lite extra vuxenpoäng och  beställt hem ett nytt bankkort med mastercard. Lite läskigt, tänk vad farligt att kunna köpa vad som helst på internet O.o tidigare har jag bara handlat med faktura och internetbank. 
 
 
2. Julklänning. Beställde en väldigt fin klänning från Nelly som jag ska ha på julafton :D
 
Brevbäraren bara tryckte ner skiten i brevlådan utan att bry sig det minsta om "handle with care"-texten på förpackningen :O
 
Fin va :D *ni vet att jag är sjuk så jag behöver inte se frisk ut* xD
 
Daniel kom förbi en pyttestund och hjälpte mig att zippa upp x) Haha, hatar klänningar med dragkedja på sidan under armhålan. Jamenarhallååååå, hur har de tänkt att man ska klä på sig själv!? O.o
 
 
Nu måste jag springa och hämta Alma :) We horse! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0