Dold förvaring och kreativa lösningar

Det sägs att nyckeln till ordning är förvaring, och att var sak har sin plats. Jag har många förvaringslådor och -ställen, men inte fan ser det ordningssamt ut för det! Jag skulle vilja ha mina förvaringslådor och -ställen någonstans där jag kunde gömma det.
 
Typ såhär:
 
Eller såhär:
 
Eller kanske till och med såhär:
 
En dold garderob hade ju varit underbart.
 
Och tänk att bara kunna dra för gardinerna när man inte vill se alla grejjor.
 
Sånahär lådor är superbra, jag har två; en liten i hallen som Alma sitter på när hon klär på sig skorna, inuti ligger hennes sandleksaker, och en större som står i vardagsrummet och bara ser fin ut. Man kan sitta på den om man vill, men egentligen märker man knappt att den är där. I den har jag alla filtar nära till hands när jag sitter i soffan och är lite frusen om kvällen ^^,
 
Jag är medlem i en helt underbar grupp på facebook som heter Family Living - the true story. Där lägger medlemmarna upp bilder på sitt stök och annat som visar hur det egentligen ser ut när man bor med barn. Ibland dyker där upp något riktigt fiffigt, som till exempel den första bilden i detta inlägget. Eller som den här.
 
En TV-bänk som används som skohylla/hallbänk. Hallå!!! Hur smart är inte det!? O.o
 
Tror jag ska satsa mer på dold förvaring och lite mer kreativa lösningar på mitt städproblem (Y)
 
 


Kommentarer
Sibba - 17årig mamma med en alternativ stil

Det finns så många smidiga lösningar som man aldrig har tänkt på innan! Men den första var ju rätt läskig, tänk om man trampar fel och en låda öppnas haha

Svar: Hahaha vilken panik x) "Hallåååå, hjälp mig! Jag trillade i lådan..." xD
Queen Tiara

2013-11-30 @ 08:53:18
URL: http://sibba.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0