Stress stress stress

Åååh suck vad jag är trött på det här nu!
Jag sitter dagar och nätter och verkligen kämpar för att bli klar med mina projektarbeten. Lärarna ändrade deadlinen från 15:e maj till idag. Och jag är inte klar och jag blir galen för jag bara MÅSTE få mvg!!! Jag vet, jag har för höga krav på mig själv, men jag kan inte låta bli. Jag brinner ju för detta, jag måste få bra betyg, jag måste få visa vad jag går för. (Jävla katt, välte något i köket. Jag orkar inte kolla.. Suck.) 
 
Jag fick chansen att lämna in en sen ansökan till Hyper Island, och den + en uppgift ska vara inlämnad på tisdag, vilket jag aldrig kommer hinna, hur jag än gör. Mailade dem för att se om jag får några extra dagar på mig, eller om jag kan lämna in en annan uppgift i stället. Till exempel det projektarbete som jag håller på med nu. 
 
Och Alma bara skriker och skriker. Hon har långa dagar på förskolan och är trött när hon kommer hem och då är allt fel. Tydligen. Och jag blir galen. Fullkomligt galen.
 
Men sen lugnar vi alltid ner oss, och kramas och pratar och gosar. Och det älskar jag. Hon är helt underbar, min lilla dotter.
 
Alma tog denna vackra bild på mig i morse. Jag var trött. x)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0