What's in your head, zombie...?

Usch och fy vilket helvete det har varit med plugget de senaste typ två-tre månaderna. Jag har sovit i genomsnitt 3 h per natt, och skiftat det med att vissa nätter inte sova alls pga plugget, och andra nätter sovit otroligt många timmar (rekordet är 14) pga utmattning. 
 
Det är allra sista veckan nu att bli klar med allt arbete som är kvar. Och fan vad jag kämpar. Samtidigt flyttar jag på fredag, och det går jävligt dåligt med packandet. Dessutom ska det eventuellt vara rättegång på onsdag, om han nu inte lägger ner det innan. Man kan ju alltid hoppas... hah
 
Fast egentligen mår jag bra. Även om det är mycket på en gång så har jag lyckats ta mig ur den ångest-perioden som jag har haft de senaste veckorna, och nu återstår bara stressen. Stressen och tröttheten. Men som tur är är jag just nu omringad av vänner som verkligen bryr sig om mig. Och jag är så glad och tacksam över det. Vet inte vad jag hade gjort utan dem <3
 
Inatt var jag uppe hela natten och redigerade en podcast (som jag fortfarande inte har berättat för er om, trots att jag har lovat flera gånger..) och började därefter skriva en rapport till projektet. Den skulle egentligen vara inlämnad idag, men jag hann inte skriva klart den, och hade dessutom en redovisning i religion. Jag skrev lite till efter redovisningen men blev fortfarande inte klar, och läraren var inte ens i skolan så jag tänkte att jag kan lämna in det i  morgon i stället. Men så jag har varit uppe hela natten och pluggat, och sen pluggat hela dagen och nu när jag har kommit hem och känner att jag bara vill lägga mig ner och sova typ resten av livet, måste jag fortsätta plugga. Så jag dricker min energidricka och försöker att inte tänka på hur ont jag har i hela kroppen pga trötthet...
 
Jag blev alldeles chockad när jag såg mig i spegeln i morse. Jag kände mig pigg (pga energidrickan), men när jag kollade i spegeln såg jag en zombie-liknande varelse som stirrade tillbaka på mig. Herregud, sådär kunde jag bara inte se ut om jag skulle lyckas hålla mig vaken hela dagen. Så jag begravde mitt ansikte i smink, och drog på mig min peruk, sen kände jag mig som ny xD haha
 
När jag har tagit studenten ska jag skicka ett tackbrev till tillverkarna av energidrickan. "Utan er hade jag aldrig klarat det"... hah
 
Zombie...
 
Zombie in disguise ;)
 
Tog till och med på mig klackskorna x) 
 
Sen blev jag jävligt flummig. Lovar er att det finns minst 5 sånahär bilder och typ 2 lika crazy videos.. xD *high on energy drinks*
 
Men vet ni, allt gott har ett slut. Efter en halv dag i skolan tog energin slut, och jag kände mig återigen som en zombie som skulle typ skrumpna ihop till en liten skitkorv när som helst. 
 
Usch, fattar inte hur jag orkar. Men nu har jag laddat upp med ett nytt lager energidricka. Väntar bara på att Alma ska bli tillräckligt trött så att jag kan lägga henne och börja plugga och förhoppningsvis få liiite sömn inatt..
 
Faaasiken vad jag längtar tills denna veckan är slut.....

Stress stress stress

Åååh suck vad jag är trött på det här nu!
Jag sitter dagar och nätter och verkligen kämpar för att bli klar med mina projektarbeten. Lärarna ändrade deadlinen från 15:e maj till idag. Och jag är inte klar och jag blir galen för jag bara MÅSTE få mvg!!! Jag vet, jag har för höga krav på mig själv, men jag kan inte låta bli. Jag brinner ju för detta, jag måste få bra betyg, jag måste få visa vad jag går för. (Jävla katt, välte något i köket. Jag orkar inte kolla.. Suck.) 
 
Jag fick chansen att lämna in en sen ansökan till Hyper Island, och den + en uppgift ska vara inlämnad på tisdag, vilket jag aldrig kommer hinna, hur jag än gör. Mailade dem för att se om jag får några extra dagar på mig, eller om jag kan lämna in en annan uppgift i stället. Till exempel det projektarbete som jag håller på med nu. 
 
Och Alma bara skriker och skriker. Hon har långa dagar på förskolan och är trött när hon kommer hem och då är allt fel. Tydligen. Och jag blir galen. Fullkomligt galen.
 
Men sen lugnar vi alltid ner oss, och kramas och pratar och gosar. Och det älskar jag. Hon är helt underbar, min lilla dotter.
 
Alma tog denna vackra bild på mig i morse. Jag var trött. x)

Animationsvideon

Videofy.me bråkade så det gick inte att lägga upp videon där. Jag la upp den på min facebook i stället och gjorde den offentlig så ni kan också se den HÄR!!!

Nationella prov, sushi och "pluggfest"

Igår var jag så himla trött! Och totalt förvirrad. Kvällen/natten innan satt jag uppe och gjorde klart de sista bilderna till första scenen på min animation. Gick och la mig halv 2 på natten. Efter en stund börjar Alma hosta, och hon slutar inte! Efter en timme stiger jag upp och hämtar vatten till henne. Funkar inte. Stund senare får hon hostmedicin. Funkar inte heller. Eller jo, det funkade väl ifs, men det tog väl minst en halvtimme innan x) Så där låg jag vaken, astrött, blundade och bad om att få somna. "Okej, jag kan inte somna... men jag vilar i alla fall kroppen." typ. 
 
Grejen var att jag var tvungen att stiga upp tidigt igår för att jag skulle ha nationellt prov i svenska B och då får man absolut inte komma för sent. Så jag sov knappt 3 timmar, steg upp tidigt och tvingade mig in i duschen för att "vakna till". Funkade inte. Men jag kom i alla fall i tid till provet. Mest tack vare att jag fick skjuts eftersom att Alma skulle till stödfamiljen samtidigt. Så satt jag där på provet, skittrött och nervös. Det gick bra till slut i alla fall. Jag hade med mig vatten, energidricka, två tunnbrödsrullar och en banan. (känner nu att oj vad intressant, det ville ni veeerkligen veta... not) Hittade ett bra ämne att skriva om (könsroller i litteratur och film) och skrev klart på 2½ h, och kände mig jättenöjd. 
 
Sen var jag klar i skolan! ...trodde jag. eh eheh... 
 
Jag hade liksom planerat att vara kvar och fixa klart med mitt projektarbete, men jag trodde inte att jag hade några lektioner resten av dagen. Så står vi ute och röker (jag har egentligen "uppehåll", men jag hittade ett cigarettpaket i mitt vindsförråd och råkade ta med det till skolan, och mina vänner röker och "stressröker" så jag hängde på. heh) och så kommer någon fram och ba "började inte ni för typ 10 minuter sen"? Och vi ba.. Eh va? vi har inga lektioner idag. Så visade det sig att vi hade historia. Men så skulle jag och A-i ha ett möte med en viktig person för vårt projekt, så det blev ingen historia för vår del. Och sen så skämdes vi lite över det och gömde oss för historieläraren i matsalen. Är ganska säker på att han såg oss ändå. 
 
Sen tänkte vi att NU har vi inga lektioner längre. Så vi satt och tog det lugnt i caféet, läste horoskopet i tidningen och drack kaffe. Rätt vad det är märker en av våra lärare att vi sitter där och ifrågasätter i princip vad fan vi gör där. "eeh.. vad menar du? heh", "Vi började för en timme sen!". Totalt förvirring. började vad??? Tydligen hade vi projekttid, så jag tänkte att det var ju skitsamma för jag skulle ändå sitta med mitt projekt tills skolan stängde x)
 
Sen scannade jag in alla mina 78 bilder till animationen och kollade igenom dem. Så filmade jag när jag kollade igenom ungefär hur det kommer att se ut och blev skitnöjd. Ni ska få se den, men den laddar skitsegt så jag lägger upp den när den är klar :)
 
 
När jag var klar kände jag inte att jag ville gå hem, och det ville inte A-i heller så vi gick en runda på stan, och sedan föreslog jag att vi skulle gå och äta sushi. Det kom fram att A-i aldrig hade smakat sushi förut, vilket är helt och totalt oacceptabelt, så vi gick till stans bästa sushi-ställe "Sumo sushi" och såg till att A-i blev av med sin "sushi-oskuld".
 
 
 
 
Efter det fick vi lust att festa, men vi hittade ingen som hade fest och vi hade ingen dricka, men vi hade energidricka och en deadline så vi bestämde oss för att ha en "pluggfest" i stället. Fast... vi pluggade inte... Hm x)
 
Nu sitter vi här med varsin dator och är (o)sociala xD Men nu måste jag fixa mig för jag ska på lunch med Danilo.
 
C ya!
 
 

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0