Photoshoot

Hej!
 
Idag och igår har jag känt mig jättekonstig. Troligtvis pga värktabletterna som jag fick utskrivna. Det stod att man kunde bli trött, dåsig och illamående av dem. Igår blev jag bara yr och pigg.. men idag har jag varit illamående då och då, och sen har jag varit halvt tom i huvudet. Framåt eftermiddan blev jag hur trött som helst, och höll på att somna tre gånger på spanska-lektionen. Kände mig jättedum, för det var redovisningar, och jag satt där och kände ögonen stängas mitt i deras redovisningar. Hoppas de inte såg, eller tog illa upp. Jag skulle egentligen också redovisa, men eftersom att jag inte kände mig så bra fick jag ta det nästa vecka i stället. Skönt.
 
Det känns som att pluggstressen börjar lugna sig nu. Mycket faller på plats, och jag tror att jag nog kan klara det i alla fall :P
 
Ni vet det där hemliga projektet som jag har tagit upp några gånger förut? Ni ska snaaart, snart få reda på vad det är! Men ett litet tag till får ni nöja er med små ledtrådar.. typ. Haha.
Idag har vi haft photoshoot, och jag tänkte visa lite bilder :P 
 
Så fort jag får lite tid över ska jag ta och fixa till designen här på bloggen. Spännande! Jag har faktiskt bara haft denna designen på denna bloggen, helt otroligt ju. På min förra blogg bytte jag design ungefär varannan månad :O haha
 
Här är några av bilderna vi tog idag :)
 
Självaste Queenen herself x)

2/3 av gruppen :)
 
Älskar detta projektet, och vår grupp! <3
 
Backstage ;)
 
 
Följ mig på instagram om ni vill! @Queen_Tiara
 
Nu ska jag försöka skriva klart min hemtenta. Jag har fått lite mer tid på mig, men har inte lyckats komma igång igen. Jag har skrivit 18 sidor, plus 7 sidor i bilaga. Och har en del kvar. Tycker synd om hen som ska opponera på den x) förhoppningsvis tycker hen det är intressant, så blir det inte lika jobbigt.
 
Hörs snart igen! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0