I Lund :)

Hej på er!
 
Idag tog jag ledigt halva dagen för att åka och hälsa på mor min och syrran :) Hämtade Alma tidigt och var i god tid till tåget. Men Alma hann inte vila på förskolan, så hon somnade :P
 
 
Innan vi åkte till Lund åkte vi till Malmö för att hälsa på mamma på hennes jobb. Hon jobbar på en förskola. Alma tyckte att det var kul :P
 
"Det var roligt på mormors jobb, och de stora barnen var snälla."

Sen skulle mamma träffa en vän i Malmö, så hon följde oss till stationen.
 
När jag tog denna bilden trillade min resväska från vagnen. Det är bara kläder däri, så jag började skratta. Kul. Haha. Okej, kanske inte så kul för er.
 
I Lund mötte syrran upp oss på tågstationen. Hon har klippt håret! Jättekort. Vänta, ska se om jag får sno en bild från hennes fb...
 
(Jag fick, ska bara ladda upp den...)
 
Så! Fast nu hade hon visst klippt det ännu kortare x)
 
Alma hade bestämt att vi skulle ha fredagsmys, så vi gick till affären och köpte ostbågar, en stor fet jävla godispåse och läsk. Sen kollade vi på Pitch Perfect, varken Jennifer eller Alma hade sett den innan, och båda tyckte att den var bra :P (Alma tyckte väl mest att den var bra för att hon hade hört mig lyssna på låtarna ^^ men ändå heh).
 
Efter filmen var Alma jättetrött, på nåt sätt hade klockan redan hunnit bli halv 10. Så jag nattade henne, och nu sitter jag och Jennifer och pluggar. Ehm.. Jennifer pluggar. Jag bloggar. Såklart. Prioritering liksom.... 
 
Ja, jag tog fram hemtentan på min dator bara för att det skulle se ut som att jag pluggar. Men okej, nu ska jag faktiskt plugga. På riktigt.
 
Sen ska jag njuta av en lugn helg i Lund :)
Ha det bra!
 

PS. Just det, det är fredag. Jag skulle komma med ett filmtips, men jag har tyvärr inget. Så jag kör en liten "repris". Ni som fortfarande inte har sett Pitch Perfect kan ju se den. Och ni som har sett den kan ju typ.. kolla på den igen..? Jo, den är så bra!
 
Puss ;)


Kommentarer
emma

Lund, you say? Hinner du träffa moi tro? Du ska ju såklart prioritera din mamma och syster och sånt, men jag tänkte att jag kunde ju kolla iallafall :)

Svar: Jag tänkte faktiskt på dig, men jag hinner tyvärr inte denna gången :( Sitter just nu och pluggar (fortfarande). Har inte träffat mamma mer än den lilla stunden igår och en liten stund i morse innan hon gick iväg med sin vän. Och min syster åker iväg på utbildning tidigt i morgon, så jag vill umgås med henne idag, och lite mer med mamma i morgon innan vi åker. Men jag vill verkligen träffa dig, så nästa gång lovar jag att lägga undan tid så att vi kan ses :D kram!
Tiara Norlin

2013-03-16 @ 12:42:55
URL: http://hopelosthead.blogg.se
emma

aw, synd, men nästa gång låter ju ändå lovande!:D

2013-03-16 @ 12:56:41
URL: http://hopelosthead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0