Hoppsan!?

Goddagens!
 
Vad är det med mig egentligen!? 
Jag har varit hemma större delen av denna veckan pga jag ligger så långt efter att det inte längre lönar sig att endast vara uppe och pluggar på nätterna. Jag behöver dagarna också. Jag har alltså skolkat för att plugga. Jag vet, det låter sjukt ironiskt. Någon påpekade att jag hade missförstått innebörden av att skolka. Antagligen x) haha
 
Problemet är bara att jag.. ja... nej. Jag har inte pluggat så mycket ändå. heh
Fy fan vad jag skäms över mig själv. Fyyyyy mej!
 
Igår skulle jag lämnat Alma på förskolan för att sedan skriva klart min hemtenta. Det är faktiskt inte så mycket kvar, så varför tar det emot så mycket!??? Blir verkligen galen på mig själv. Aja, jag tänkte iaf att eftersom att jag inte hade nån tid att passa så kunde vi ta sovmorgon. So we did, plockade fram och åt frukost och tänkte att jag kunde kolla på nåt avsnitt av nån serie samtidigt.
 
.......
 
...jag?
.....nåt avsnitt?........
.........eh......
..ehehehe.... Tillåt mig glo in i mina egna ögon med en övertydlig blick av "don't-try-to-fool-yourself!".
 
Jag menar, hur dum får man va? Jag känner ju mig själv. Jag KAN INTE SLUTA KOLLA PÅ EN SERIE FÖRRÄN AVSNITTEN TAR SLUT!
 

Åh, jag vill bara knäppa mig i örat, eller slå mig med en linjal över fingrarna. Men. Det ska jag inte göra. Jag ska fortsätta berätta vad som hände i stället. Trots att jag skäms riktigt mycket, men jag får fan ta och skylla mig själv.
 
Jag kollade på serier. I. Sju. (7!). Fucking. Timmar.
 
Jo. Det är sant.
 
Nåväl, gjort är gjort. Tröstade mig själv med att nu finns det i alla fall inga serier som jag kan distrahera mig med, så idag skulle jag minsann plugga. 
 
Alma åkte till stödfamiljen idag för att vara där över helgen, så jag tänkte "Bra, då kan jag plugga hela dagen".
 
Heh. Klockan är, WHAT!? Kvart över sex x( herregud, detta är värre än jag trodde. Jag har alltså inte varken börjat städa eller plugga än. Vad Är Det Med Mig!? xD Det här är ju helt sjukt!
 
Så sitter jag och bloggar i stället. Fan.
 
Nej, jag ska minsann ta tag i skiten nu. Sover inte förrän stället är rent, och förhoppningsvis tentan klar? Jo. Jag skriver tentan med. Borde börja med tentan, men får fan ingen arbetsro (eller säger man pluggro?) när det ser ut som det gör här.
 
Jag ska ju tipsa om en bra film som jag har sett med, ska bara städa först. Återkommer om någon timme :D 
 
(Återkommer jag inte betyder det att jag har drunknat i stöket.......)
 

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0