Fest hos Emz

I förrgår firade vi min vän Emmas födelsedag. 
Till en början var det bara jag, Emma, Stina och Linnea :) Det var jättetrevligt och vi fick smörgåstårta, mums! Efter det satt vi och snackade en stund, och lite senare kom fler av deras vänner. Sen satt vi där och snackade skit (bokastavligt talat...) väldigt länge. Till slut gick vi ut en runda. Först på Fox (inte riktigt min typ av ställe), och sen till Playbar. Efter kl 2 blev Linnea trött, och eftersom att vi båda skulle till samma ställe delade vi taxi. Sammanfattat, en väldigt trevlig kväll med supertrevligt och roligt folk, hoppas alla andra hade lika trevligt :)
 
Lite bilder... (min kamera är inte jättebra :/ Linnea tog bättre bilder, lägger upp de vid ett annat tillfälle om jag får tag på dem xP )
 
Emz öppnar presenter. Av mig fick hon två väääldigt försenade julklappar: ett ljus och en flaska vin, och i födelsedagspresent: ett halsband och tre armband. Av nån anledning tog jag inte kort på det x) Även jag fick en väääldigt försenad julklapp, det var rökelser och en hållare till dem :) 
 
Supergod smörgåstårta!
 
Haha, har aldrig träffat någon som älskar smörgåstårta lika mycket som Stina xD
 
Jag fixade lösnaglar på mig, och en kille i gänget blev nyfiken och ville prova på. Han ville egentligen bara ha det på en nagel, men vi kom fram till att det skulle se mycket bättre ut att ha det på hela handen. Blev bara en hand dock x) 
 
Till slut blev det dans på Playbar, men då ville inte kameran samarbeta alls xP 
 

Grattis i efterskott Emma! Hoppas du hade lika trevligt som jag :) <3
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0