En helg i Lund

Hej!
 
Nu är vi hemma igen. Vi kom hem igår på eftermiddagen, men då var Teddy här, och vi var ganska trötta.
Idag har jag varit i skolan, och i morgon ska vi redovisa vårt projekt för vårt arbetslag i skolan :) Jag tror att jag kan berätta för er om projektet i morgon :P hihi
 
Men nu tänkte jag berätta lite om vår helg i Lund. Här kommer bilder!
 
På lördagen satte jag mig och pluggade nästan direkt när jag hade stigit upp. Mamma och Jennifer sov, och Alma lekte mest för sig själv. Till slut vaknade Jennifer och hoppade in i duschen. Jag hade nog suttit och skrivit i 5 timmar, så jag tänkte ta en paus och vara lite social. Men då hade Alma också somnat, och Jennifer skulle plugga. Mamma sov fortfarande, så jag satte mig igen och fortsatte skriva. Nästan hela dagen gick åt min hemtenta, men runt 16-tiden väckte jag Alma och mamma och sa att nu fick de minsann ta och följa med ut! Så vi gick till en lekpark så Alma skulle få leka av sig :P
 
Men det var mest jag och Jennifer som lekte...
 
Det var kallt och blåsigt, men vi hade kul i alla fall! :D

Efter en stund gick vi vidare till affären och handlade mat. Efteråt tog vi bussen hem för mamma tyckte att det var för kallt för att gå, och vi vara alla hungriga och trötta.
 
Det blev wok, och inte en såndär färdigblandad påse med wokgrönsaker, nej vi bestämde själva vad vi ville ha i, och oj vad gott det blev!

På söndagen skulle Jennifer iväg till Danmark på kurs, så hon gick tidigt på morgonen. När vi andra hade stigit upp och piggnat till gick vi till ett ställe i Lund som heter Mejeriet, de hade brunch-buffé. Det var riktigt gott, och jag åt tills jag mådde illa x) 
 
 
Alma tyckte också att det var gott, men hon åt inte lika mycket. Tur att det var gratis för barn under 8 år ;)
 
Efter brunchen gick vi till tågstationen. Alma somnade i vagnen, och vi tog tåget hem strax innan kl 14 (vi satt alltså på Mejeriet i ungefär 2 timmar ^^). Jag tog fram datorn och fortsatte skriva på min hemtenta. När Alma vaknade ville hon se på film, så vi delade på skärmen x)
 
Snövit och de sju dvärgarna på halva skärmen, hemtenta på andra halvan :)

Jag älskar att åka till Lund. Det är så lugnt där, och kul att träffa mamma och Jennifer <3 synd bara att vi inte kunde stanna längre. Jag tror dock att vi åker dit igen på påsklovet, och det är ju ganska snart. :)
 
Nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig. Alma somnade för 2½ h sen, hon hann inte ens äta middag. Kan vara så att hon håller på att bli sjuk :/ hon har varit lite tröttare än vanligt de senaste dagarna, hon sov både i fredags, lördags och söndags.. det är inte likt henne :/
 
Nåväl, plugga var det. Sen måste jag städa lite med. Och äta. Det är viktigt x)
 
Bye <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0