Äntligen är våren här!!!

Och det har jag och Alma firat genom att bygga en snöprinsessa, och leka i snön! :D
 
På bakgården låg ett tjockt lager snö, minst 15 cm tjockt ^^
 
Så vi plockade ihop lite krimskrams och begav oss ut i det ljuvliga vårvädret...
 
 
Vi började med att bygga en snöprinsessa!
 
Vi blev så nöjda! :D
 
Sen gjorde Alma en snöängel...
 
Jag fick med göra en! x) (fotograf: Alma) Önskar att jag hade en overall....
 
Här ligger våra vackra snöänglar, min stora till vänster, och Almas lilla längst bort i hörnet, ser ni? x)
 
Pulkan hade vi också med oss ut, fast vi åkte inte i nån backe, utan jag sprang och drog Alma i den några varv på gården xD
 
Jag har varit hemma med Alma igår och idag för att hon har varit febrig. Men som vanligt med henne så hamnar hon sällan över 38 grader, utan ligger oftast runt 37,5 och blir varken bättre eller sämre. Samtidigt kan det komma upp i 38 (vilket det gjorde i förrgår), och hon är ändå pigg och glad för det mesta. Jag trodde att hon var bättre nu, för hon har varit jättepigg hela dagen, och inte haft högre temperatur än 37,4 idag. Men just innan hon skulle lägga sig sa hon, med gråt i rösten: "Mamma, jag har ont i örat...". Åh, en blandning av lättnad och ledsamhet. Nu vet jag i alla fall varför hon har haft feber, eller ja, jag misstänker öroninflammation. Så hon fick den sista slurken alvedon, två kuddar lutade mot soffkanten (i min bäddsoffa) så hon håller huvudet högt och sen somnade hon på en sekund. Jag får ringa bvc i morgon och kolla upp. 
 
Läste att öroninflammation är ärfligt, funderar på om jag var öronbarn. Jag kommer ihåg att jag hade öroninflammation flera gånger, men vet inte om det var tillräckligt ofta/många gånger (?) för att räknas som öronbarn. Detta är i alla fall första gången Alma har det (om det nu är öroninflammation alltså). Får hoppas att det går över snart, och att hon slipper få det ofta..
 
Ingen skola i morgon heller alltså, ändå kommer jag inte undan skolarbetet. Nu ska jag fixa om min hemtenta efter att min kära vän Jasmine har korrekturläst den. Snaaaaaaart klaaaaaaaaaaaar...... heh


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0