Tomorrow When The War Began

Hejsan!
 
Idag är det fredag, vilket för de flesta betyder fredagsmys, vilket ofta betyder att man tittar på film och äter chips. OLW såklart. (fast Pringles är också godkänt) Ibland kan det hända att man inte vet vilken film man ska se, vilket kan leda till tillfällig depression eller äktenskapsbrytande bråk. Jag tänkte göra er en tjänst och se till att detta inte händer. Varje fredag (eller ja, nästan) kommer jag lägga upp ett filmtips här :D
 
Vad sägs om det? :)
 
Veckans fredagsmysfilmtips är "Tomorrow when the war began", som jag såg för ganska längesen. Den var verkligen bra!
 
 
Det är en australiensk action- och äventyrsfilm och den är så spännande! Den handlar om ett gäng ungdomar som åker iväg långt ut i skogen på "semester" över en helg. När de kommer tillbaka efter sin lilla tripp är alla borta. Det visar sig att landet har blivit invaderat, det är krig. Så börjar ungdomarnas kamp om överlevnad! 
 
 
 
Tomorrow when the war began får 4 av 5 tiaror!


Kommentarer
linda

Den här filmen är baserad på boken med samma namn -den första av sju! Hela serien handlar om Ellie och hennes vänner. Jag älskade serien när jag växte upp, så jag måste tipsa dig om att läsa dem :D

Svar: Åh, det visste jag inte! Älskar att läsa, så kommer definitivt leta efter dem :D tack för tipset! Läste någonstans att de ska göra en uppföljare på filmen med.. hoppas verkligen att de gör det! :)
Tiara Norlin

2013-01-27 @ 23:35:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0