Så typiskt

Jag skrev ett jättebra inlägg tidigare idag. Precis när jag tryckte på "publicera" kom jag på att jag hade glömt kopiera texten. Fick panik när jag insåg att internet-anslutningen hade brutits precis innan jag tryckte. Försökte markera texten för att kopiera, men innan jag hann försvann sidan. Fick fram ett felmeddelande om anslutningen, så jag anslöt till internet igen samtidigt som jag tog många djupa andetag och BAD att inlägget skulle finnas kvar när jag loggade in igen. Det fanns kvar, puh! Tror ni inte datorn hänger sig precis då!? Sidan stängs ner, och när den har laddats om är inlägget försvunnet.
 
Det är då man känner att 1. åt helvete med allt, jag kan lika gärna sluta blogga, eller 2. jag behöver VERKLIGEN en ny dator och mobil. -.-
 
Datorn som jag har just nu är min mosters gamla. Hon fick köpa en ny för att denna hade blivit så dålig. 
Även mobilen som jag har just nu är min mosters gamla. Hon skaffade en iPhone. Mobilen fungerar bra, trots en spricka i skärmen. Bara det att anslutningen stängs av ibland. Fattar inte varför. Jag har till och med ändrat i inställningarna och valt att anslutningen inte ska stängas av efter en viss tid. Skitstörigt.
 
Det kommer ta flera månader innan jag kan spara ihop till en bra dator, och det känns extremt värdelöst eftersom att jag behöver datorn till skolarbete, och om några månader har jag inget skolarbete kvar -.-
 
Mobil får jag i alla fall skaffa ny om nästan 2 veckor, om jag förlänger mitt abbonnemang, men jag är inte helt säker på om jag vill göra det.. Får se vad som händer..
 
Jag orkar inte skriva om det inlägget som försvann. Mest för att jag inte kommer ihåg hur det började. Och för att jag är så irriterad över att det försvann, fortfarande. Men jag ska se till att det blir skrivet i morgon.
 
Nu har jag skaffat en påminnelse med.

En post-it-lapp som sitter på datorn. Nu kommer jag ALDRIG glömma att kopiera inlägget innan.
 
Nåväl, i morgon får ni reda på vad jag har haft för mig i helgen xP
 
Sov gott så länge! <3
 

Haha, tror ni inte jag glömde kopiera texten nu bara för det!? xD tur att den inte försvann. Jag hade dampat sönder!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0