Ha lite tålamod med mej :P

Som ni märker går det inte så jättebra med bloggandet för min del just nu. Man skulle kunna säga att jag är i en svacka just nu. Inte bara när det gäller bloggandet alltså. Det är mycket som har hänt, händer och kommer att hända, och jag antar att jag har tänkt för mycket på det, och framför allt oroat mig. Jag är stressad över skolan, orolig över vad som har hänt och har ångest inför vad som komma skall. Samtidigt har jag och Alma turats om att vara sjuka. Magsjuka, förkylningar, feber och huvudvärk genomsyrar vår vardag nu för tiden. Samtidigt som jag är stressad, orolig och har ångest, och Alma klagar över att det är tråkigt hemma och trotsar som bara den. 
 
Haha.. jag fattar inte hur jag klarar det ibland. För nej, detta är inte ett klagoinlägg. Bara en förklaring till varför jag är lite frånvarande. För trots allt detta lyckas jag på något sätt hålla hoppet uppe, och därmed kämpa vidare. Det enda jag tänker i sånahär perioder är: "Det ordnar sig, det gör det alltid!". För det är så jävla sant. Jag har varit med om så jävla mycket skit, och jag har alltid lyckats ta mig ur det. Många gånger på egen hand. 
 
Och så tänker jag på hur bra jag faktiskt har det (jämfört med andra, och jämfört med hur jag har haft det förut). Och på hur mycket bättre det kommer kännas när allt är över. Det är då jag känner hopp, och det är då jag vet att det kommer bli bättre.
 
 
Så. Ni undrar antagligen vad jag har haft för mig, och jag kan väl säga att för det mesta har vi bara varit sjuka. Först var ju Alma magsjuk. Men det gick snabbt över, så jag var i skolan på fredagen den veckan.
Helgen därpå blev jag febrig och hade huvudvärk i flera dagar. Fick gå till skolan på onsdagen pga grupparbete. Hade fortfarande feber och huvudvärk på kvällen, så jag blev hemma resten av veckan med.
Även Alma blev febrig på fredagen. Då åkte vi även till Lund, och då kom hostan till både mig och Alma. Mådde fortfarande dåligt på söndagen, så vi bestämde oss för att stanna en natt till. Åkte hem i måndags, och upptäckte att Alma hade hööög feber (39,6 grader) på kvällen, så vi fick vara hemma igår med. 
Febern försvann, så idag har vi varit på skola och förskola. Men på eftermiddagen fick jag en riktigt jobbig huvudvärk och blev väldigt yr. Som tur var gick det över efter ett tag. Men det verkar som att Almas feber är på väg tillbaka. får se hur det är inatt och i morgon. Hoppas att vi är friska. Det är drygt att vara sjuk ^^
 
I veckorna har vi bara varit hemma, men som jag skrev var vi i Lund i helgen. För det mesta tog vi det lugnt. Gick en runda på stan på lördagen. Jag köpte ett billigt block och en ny stiftpenna till skolan, och ett lås till gymmet. Men det var rysligt kallt, så vi tog en fika på ett mysigt café och sedan skyndade vi hem igen. På söndagen skulle Jennifer prova på att dansa. De hade öppet hus på en dansskola, så jag följde med henne dit. Jag skulle egentligen bara vara med som moraliskt stöd och titta på, men efter att hon hade provat Contemporary Jazz var det streetdance och jag kunde inte låta bli att dansa med. Men det såg himla löjligt ut för jag var inte klädd för att dansa xD Nåväl, kul hade vi i alla fall. Slutade med att vi provade på det mesta. Jennifer bestämde sig för att börja dansa contemporary jazz och burlesque. Efter terminen ska de ha uppvisning. Ska bli så spännande och kul att se henne dansa! :)
 
Jennifer provdansar contemporary jazz.
 
 
Jag provdansar streetdance.
 
I måndags tog vi det bara lugnt. Alma tittade på tv. Jag satt vid datorn. Jennifer gjorde varm choklad. Mys och lugn. Precis vad jag behövde. Både jag och Alma vill tillbaka till Lund. Det är skönt att åka iväg när verkligheten är jobbig. Men jag tror att det är bättre att stanna kvar i verkligheten och se till att ordna den med. Verkligheten borde också vara skön ;)
 
Idag ringde en vän till mig, för han såg mig när jag var och handlade. Han mötte upp mig och Alma på förskolan, så bjöd han på kebab och köpte en stor jävla godispåse till Alma xD det var jättetrevligt (och gott! haha). När vi kom hem var både jag och Alma trötta. Fast Alma VILL JU INTE SOVA (eller "orkar inte somna"), så det blev en liten kamp att försöka få henne till sängs. Nu är jag helt slut i huvudet och mina fötter stinker, så jag ska ta en dusch. Sen ska jag prova mina nya byxor som jag har beställt. Hoppas hoppas de passar nu. :D
 
Och just det, innan jag avslutar. Jag såg Danny Saucedo utanför hotellet. Han och Gina Dirawi (aka Ana Gina) bor på hotellet som ligger alldeles i närheten där jag bor. De ska ju vara programledare för melodifestivalen som kommer att äga rum i Karlskrona nu till helgen. Spännande. Hade blivit alldeles till mig om det var Gina jag hade sett. Hon är så himla cool!!! (och fan vad fjortis jag känner mig haha). Om jag ser Danny igen ska jag nog be om en autograf till mina kusiner x) haha. 
 
Just det, duschen var det ja!
 
Hörs när vi hörs :)


Kommentarer
emma

nu blir jag nyfiken. Vilket var det "mysiga kafféet"? Jag är lite av en fikaexpert i Lund, så det vore kul att veta :)

Svar: Hahaha det hette nåt med bönor... sköna bönor? Men jag går nog inte dit igen. En av killarna som jobbade där verkade tro att jag var... ehm.. "into him". Han blinkade åt mig när vi gick. Lol xD
Tiara Norlin

2013-01-31 @ 19:53:52
URL: http://hopelosthead.blogg.se
emma

ahaaa, där var det ett tag sen jag var. Ganska overprised, tycker jag det är. Nästa gång är ramklints mitt bästa tips. Det är det bästa av de bästa:)

Svar: Ok, var ligger det? Kanske kan vi dra dit tillsammans? :)
Tiara Norlin

2013-02-01 @ 08:11:19
URL: http://hopelosthead.blogg.se
emma

det låter som en mycket bra plan det! Det ligger vid mårtenstorget, nära botulfsplatsen om det säger dig något. :)

Svar: Ja, det känner jag till, vi bytte buss där när vi skulle dansa x) haha
Tiara Norlin

2013-02-03 @ 12:17:24
URL: http://hopelosthead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0