Ha lite tålamod med mej :P

Som ni märker går det inte så jättebra med bloggandet för min del just nu. Man skulle kunna säga att jag är i en svacka just nu. Inte bara när det gäller bloggandet alltså. Det är mycket som har hänt, händer och kommer att hända, och jag antar att jag har tänkt för mycket på det, och framför allt oroat mig. Jag är stressad över skolan, orolig över vad som har hänt och har ångest inför vad som komma skall. Samtidigt har jag och Alma turats om att vara sjuka. Magsjuka, förkylningar, feber och huvudvärk genomsyrar vår vardag nu för tiden. Samtidigt som jag är stressad, orolig och har ångest, och Alma klagar över att det är tråkigt hemma och trotsar som bara den. 
 
Haha.. jag fattar inte hur jag klarar det ibland. För nej, detta är inte ett klagoinlägg. Bara en förklaring till varför jag är lite frånvarande. För trots allt detta lyckas jag på något sätt hålla hoppet uppe, och därmed kämpa vidare. Det enda jag tänker i sånahär perioder är: "Det ordnar sig, det gör det alltid!". För det är så jävla sant. Jag har varit med om så jävla mycket skit, och jag har alltid lyckats ta mig ur det. Många gånger på egen hand. 
 
Och så tänker jag på hur bra jag faktiskt har det (jämfört med andra, och jämfört med hur jag har haft det förut). Och på hur mycket bättre det kommer kännas när allt är över. Det är då jag känner hopp, och det är då jag vet att det kommer bli bättre.
 
 
Så. Ni undrar antagligen vad jag har haft för mig, och jag kan väl säga att för det mesta har vi bara varit sjuka. Först var ju Alma magsjuk. Men det gick snabbt över, så jag var i skolan på fredagen den veckan.
Helgen därpå blev jag febrig och hade huvudvärk i flera dagar. Fick gå till skolan på onsdagen pga grupparbete. Hade fortfarande feber och huvudvärk på kvällen, så jag blev hemma resten av veckan med.
Även Alma blev febrig på fredagen. Då åkte vi även till Lund, och då kom hostan till både mig och Alma. Mådde fortfarande dåligt på söndagen, så vi bestämde oss för att stanna en natt till. Åkte hem i måndags, och upptäckte att Alma hade hööög feber (39,6 grader) på kvällen, så vi fick vara hemma igår med. 
Febern försvann, så idag har vi varit på skola och förskola. Men på eftermiddagen fick jag en riktigt jobbig huvudvärk och blev väldigt yr. Som tur var gick det över efter ett tag. Men det verkar som att Almas feber är på väg tillbaka. får se hur det är inatt och i morgon. Hoppas att vi är friska. Det är drygt att vara sjuk ^^
 
I veckorna har vi bara varit hemma, men som jag skrev var vi i Lund i helgen. För det mesta tog vi det lugnt. Gick en runda på stan på lördagen. Jag köpte ett billigt block och en ny stiftpenna till skolan, och ett lås till gymmet. Men det var rysligt kallt, så vi tog en fika på ett mysigt café och sedan skyndade vi hem igen. På söndagen skulle Jennifer prova på att dansa. De hade öppet hus på en dansskola, så jag följde med henne dit. Jag skulle egentligen bara vara med som moraliskt stöd och titta på, men efter att hon hade provat Contemporary Jazz var det streetdance och jag kunde inte låta bli att dansa med. Men det såg himla löjligt ut för jag var inte klädd för att dansa xD Nåväl, kul hade vi i alla fall. Slutade med att vi provade på det mesta. Jennifer bestämde sig för att börja dansa contemporary jazz och burlesque. Efter terminen ska de ha uppvisning. Ska bli så spännande och kul att se henne dansa! :)
 
Jennifer provdansar contemporary jazz.
 
 
Jag provdansar streetdance.
 
I måndags tog vi det bara lugnt. Alma tittade på tv. Jag satt vid datorn. Jennifer gjorde varm choklad. Mys och lugn. Precis vad jag behövde. Både jag och Alma vill tillbaka till Lund. Det är skönt att åka iväg när verkligheten är jobbig. Men jag tror att det är bättre att stanna kvar i verkligheten och se till att ordna den med. Verkligheten borde också vara skön ;)
 
Idag ringde en vän till mig, för han såg mig när jag var och handlade. Han mötte upp mig och Alma på förskolan, så bjöd han på kebab och köpte en stor jävla godispåse till Alma xD det var jättetrevligt (och gott! haha). När vi kom hem var både jag och Alma trötta. Fast Alma VILL JU INTE SOVA (eller "orkar inte somna"), så det blev en liten kamp att försöka få henne till sängs. Nu är jag helt slut i huvudet och mina fötter stinker, så jag ska ta en dusch. Sen ska jag prova mina nya byxor som jag har beställt. Hoppas hoppas de passar nu. :D
 
Och just det, innan jag avslutar. Jag såg Danny Saucedo utanför hotellet. Han och Gina Dirawi (aka Ana Gina) bor på hotellet som ligger alldeles i närheten där jag bor. De ska ju vara programledare för melodifestivalen som kommer att äga rum i Karlskrona nu till helgen. Spännande. Hade blivit alldeles till mig om det var Gina jag hade sett. Hon är så himla cool!!! (och fan vad fjortis jag känner mig haha). Om jag ser Danny igen ska jag nog be om en autograf till mina kusiner x) haha. 
 
Just det, duschen var det ja!
 
Hörs när vi hörs :)

Jag censurerade Astrid Lindgren

Jag kan börja med att säga att jag inte är ett stort fan av Astrid Lindgren. Jag fastnade aldrig för filmerna eller böckerna om hennes karaktärer när jag var liten, åtminstone inte vad jag kan komma ihåg. Visst kände jag till dem, och har nog sett hennes mest kända verk, men jag tyckte inte att det var något särskilt jättebra med dem. 
 
De senaste åren har jag kommit att ogilla berättelserna än mer. Det finns många småsaker som jag inte tycker om, och som har gjort Lindgrens sammanlagda verk ointressanta för mig. Dock tror jag inte att det är något som är skadligt på något sätt, och tycker därför inte att det är fel om hon får ta del av berättelserna på annat håll. På förskolan har de hört flera sånger från berättelserna, och Pippi Långstrump är redan välkänd bland barnen. Och jag ser egentligen inget fel i det. Alma vill ha Pippi-flätor, och jag har till och med köpt ett Pippi-hus till henne. Jag har dessutom visat det tecknade barnprogrammet om Pippi Långstrump. Visst kan detta ses som dubbelmoral, men sanningen är att jag har valt en föräldraroll som innebär att jag lyssnar på vad mitt barn är intresserad av och tycker om, och respekterar hennes val (så länge det är oskadligt för henne och andra). Sen har jag väl även insett att bara för att jag inte tycker om det, behöver inte det betyda att jag ska förbjuda Alma att få ta del av Astrid Lindgrens värld. Det är ju trots allt inte ett dugg skadligt för varken henne eller andra. Men... (och detta "men"-et kommer jag tillbaka till lite senare.)
 
Jag och Alma brukar gå till biblioteket ungefär en gång i månaden. För några dagar sedan när vi pratade om det sa Alma att hon ville låna en bok om Pippi Långstrump. Jag sa okej, utan att tveka. Jag har själv aldrig läst boken, bara sett filmerna. Man måste ju ge det en chans. Vi har tidigare provat att läsa kapitelböcker, vilket har fungerat jättebra vid läggning, så jag föreslog att vi skulle låna en kapitelbok om Pippi att läsa varje kväll. 
 
Igår var vi på biblioteket, och precis som jag hade lovat plockade jag fram kapitelboken om Pippi, samt några andra av Lindgrens böcker (lite kortare berättelser med fler bilder). Ikväll började jag läsa. (... och här kommer "men"-et) Redan på andra sidan i boken nämns ordet "neger" ett flertal gånger. Okej, jag vet, detta är inget nytt. Jag har hört talas om det flera gånger, och jag har själv hört när ordet används i filmerna. Men just som jag kom fram till ordet tvekade jag. Och jag bytte ut och exkluderade ordet från berättelsen. 
 
Jag kunde inte tillåta mig själv att uttala ordet, inte bara framför, utan för min dotter. Ordet neger är ett väldigt starkt och nedsättande ord för afrikaner och mörkhyade. Jag vill inte att ordet "neger" ska finnas i Almas ordförråd. Och hur förklarar jag ordet för en (knappt) treåring? Hur förklarar någon det för ett barn?
 
Jag kan inte tänka mig att någon förälder skulle vilja det (åtminstone inte en med sunda värderingar). Vilket leder mig till nästa fråga. Varför finns ordet kvar? Är kulturarvet så mycket viktigare än de värderingar vi för över till våra barn?
 
Skulle ni läsa berättelsen ordagrant?
Hur skulle ni förklara ordet "neger" för ert/era/ett barn?
Åsikter, synpunkter, reaktioner på mitt val att inte läsa det?

Åååh, vad fint det bliiir!!! :D

Shit, vilken jobbig dag det har varit! Men för det mesta kul ändå :)
 
Började med att jag steg upp "tidigt" (runt 8), för att jag skulle träna kl 9, men sen insåg jag att jag inte hade nån frukost. Kokade två ägg och plockade iordning lite. Var inte på gymmet förrän kvart i 10 ^^ Halv 11 skulle Teddy komma och hämta mig, vi skulle köpa en stor ram och en lampsladd till mina spotlights. Fick ganska bra träning tror jag, benen skakade och gjorde ont ett bra tag efteråt, men jag får väl se i morgon var det gör ont. x) Just det, Alma var ju inte hemma. Ganska viktig detalj kanske xD Hon sov hos sin stödfamilj för andra gången :P 
 
Igårkväll kom Linnéa över en stund, vi skulle ha lite "tjejkväll" dricka vin och snacka skit ungefär. Så fick hon sin julklapp av mig, ett drinking ludo, så lyckades jag övertala henne att vi skulle spela det (fast mitt, för att inte smutsa ner hennes ^^). Det var kul och trevligt, men kanske inte den bästa idén, med tanke på att hon var tvungen att ta sista bussen hem, och den gick inte jättesent xD Så när hon hade gått fick jag dricka mycket vatten och försöka nyktra till mig lite, eftersom att jag hade bestämt att jag skulle träna tidigt ^^
 
 
När jag och Teddy hade irrat runt på nästan varenda affär i Lyckeby åkte vi hem och började borra upp allt :D 
 
 
En klädhängare till Alma som jag har målat själv. Hittade två likadana, träfärgade på tradera. Denna har jag målat om 3 gånger. Först var den en mattare lila, men gula knoppar (som väggen), men så tyckte jag att det såg himla tråkigt ut, så jag målade knopparna rosa. Superfint tyckte jag, tills jag vaknade nästa morgon och såg att den rosa var alldeles för skarp för den matta lila färgen. Så på kvällen när jag kände mig lite deppig målade jag skiten svart xD Men då såg jag att det var fint med lila kanter, fick blanda mer lila och den blev lite finare (inte lika matt), och så la jag till lite blommor för att den inte skulle se helt deppig ut xD
 
Alma hade sett när jag målade knopparna rosa, och tyckt att det var fint, så när hon vaknade nästa morgon var jag lite nervös att hon skulle tycka att jag hade förstört den. Men när jag visade den för henne sken hon upp som en sol.
Jag: (väldigt osäker) Vad tycker du?
Alma: (skiner upp som en sol) Ja mamma! Den är jätterolig nu!
Puh! Haha, så svart och lila blev det till slut :P
 
Så hängde vi upp min nya ram, men planschen som jag köpte för lääääängesen...
 
Salvador Dalí <3 haha
 
För väldigt längesen hittade jag en väggklocka som var inspirerad av denna målningen, men den kostade lite, och jag hade inte så mycket pengar. När jag väl hade råd att köpa den fanns den inte kvar.. Har varit jätteledsen över det länge nu, och letat som bara den. Har hittat den billigt på ett ställe, men självklart kan jag inte betala den för det ska va en jävla massa krångel. Okej. Färdigklagat. Var i alla fall inne i samma affär som jag hittade den klockan förut, och nu hade de köpt in en annan liknande klocka. Den är helt... ja, se själva!
 
Iiiih :D <3
 
Visst är den häftig!
 
Sen flyttade vi även in spegeln som har stått i hallen till vardagsrummet. Den är inte vit (och det stör mig asmycket), men jag ska måla den! 
 
 
 
Och det allra allra bästa är att vi fick upp spotlightsen! ÄNTLIGEN!!! Man såg knappt nånting med den gamla lampan, och nu bara lyser allt upp! 
 
 
Och än är det inte allt. Jag har köpt en ny stol till Alma. Hon har haft sin hokus-pokus väldigt länge nu, och jag började inse att hon börjar växa ur den. Hon är ju faktiskt inte så liten längre, hon fyller snart 3 år! :O Så jag har införskaffat en tripp trapp-stol i stället.
 
Den är helt perfekt ju! :D
 
Och just det, jag har ju fixat Almas nya bokhylla med :D Äntligen börjar det faktiskt se ut som ett riktigt hem! Helt underbart :)
 
 
Nu är jag så trött, så jag vill bara slockna. Men visst är det fiiiiint hos mej nu :D
Lovar att ni ska få se helhetsbilder snart, problemet är bara att det är mycket som är kaos nu x) Almas gamla hylla står mitt i vardagsrummet, kartongen till den nya hyllan, samt hennes gamla stol står mitt i hallen, osv osv osv. Städdag i morgon då -.- Aja, god natt! 

Tomorrow When The War Began

Hejsan!
 
Idag är det fredag, vilket för de flesta betyder fredagsmys, vilket ofta betyder att man tittar på film och äter chips. OLW såklart. (fast Pringles är också godkänt) Ibland kan det hända att man inte vet vilken film man ska se, vilket kan leda till tillfällig depression eller äktenskapsbrytande bråk. Jag tänkte göra er en tjänst och se till att detta inte händer. Varje fredag (eller ja, nästan) kommer jag lägga upp ett filmtips här :D
 
Vad sägs om det? :)
 
Veckans fredagsmysfilmtips är "Tomorrow when the war began", som jag såg för ganska längesen. Den var verkligen bra!
 
 
Det är en australiensk action- och äventyrsfilm och den är så spännande! Den handlar om ett gäng ungdomar som åker iväg långt ut i skogen på "semester" över en helg. När de kommer tillbaka efter sin lilla tripp är alla borta. Det visar sig att landet har blivit invaderat, det är krig. Så börjar ungdomarnas kamp om överlevnad! 
 
 
 
Tomorrow when the war began får 4 av 5 tiaror!

Magsjukan

I förrgår mådde jag väldigt dåligt, stressad och deppig. Typ allt kändes jobbigt. (Gör det fortfarande egentligen, men inte lika farligt just idag..)
Igår löste jag en hel del, tillsammans med en lärare i skolan. En del av det jobbiga kändes lite bättre. Är fortfrande stressad dock. 
Igår var jag även helt slut. Jag var uppe tidigt (för mig ^^) och tränade, sedan hade jag skola till 16, hämtade Alma, stresstädade, stressåt, barnvakterna kom, och jag for iväg till föräldramöte. Föräldramötet var både trevligt och intressant. Men jag var så trött. Trots det kunde jag inte somna, så när Alma hade somnat gick jag runt och var trött men klarvaken, rastlös och stressad, och gick fram och tillbaka i lägenheten för att försöka lista ut vad jag behövde göra.
 
Till slut tände jag ljusen i vardagsrummet, bredde ut en filt över golvet och tog fram mina skolgrejer för att sätta mig i lugn och ro och planera. 
 
I förrgår när jag hämtade Alma på förskolan möttes jag av den fasansfulla lappen på dörren, som får en att vilja hålla andan och springa in och hämta sitt barn på mindre än en sekund. "Vi har magsjuka på avdelningen". Tror till och med att sa "Åh  nej!" högt när jag såg den. Alma berättade att ett barn på avdelningen hade kräkts. Stackarn. Så alla barnen var ute nästan hela dagen, för att minska smittorisken.
 
Alma har varit (är!) ett väldigt friskt barn. Kan inte säga helt säkert, men jag gissar att vi har amningen att tacka för det. Varje gång hon har haft feber eller varit förkyld har det ofta gått över snabbt. Hon har varit magsjuk en eller två gånger förut.
 
Jag tänkte att det nog minsann var Almas tur nu. De har haft magsjuka på avdelningen i 2 perioder de senaste månaderna, och vi har klarat oss från båda. 
 
I alla fall, jag satt på golvet och skulle börja planera. Rätt var det var hostade Alma till i sömnen, och BLAFF! 
Ja, ni slipper detaljerna. Men magsjuka var det minsann. Dock har de sagt på förskolan att barnen som har blivit sjuka har bara kräkts en gång, och sedan varit pigga och friska dagen efter. Hoppas att det är så. Alma har iaf varit pigg hela dagen. Men vi måste vara hemma 2 dygn efter, så hon inte smittar, så är det inget mer nu blir det skola för mig på fredag. 
 
Jag trodde att paniken och stressen skulle bli värre om Alma är sjuk, och visst, till viss del känns det lite jobbigt att missa. Men allra mest så är det faktiskt skönt att ta det lugnt. Jag trodde att stressen innan lovet var värst, och att det skulle kännas bättre efter, men det har hänt så mycket som har blivit så påtagligt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. Vad kan jag göra med det?
 
Nåväl, ska inte bli långrandig. Vet att jag lovade ett inlägg om nyår, (jag måste verkligen sluta lova inlägg) det kommer när det kommer. :)
 

Pigg Alma som tjurar för att hon inte vill ha teet som hon bad om. x) 
 
Barn kommer fan undan med (nästan) vad som helst när de är sjuka. Blir värsta curlingföräldern när Alma är sjuk. Då är det ju faktiskt SYND om henne! Nån som känner igen sig? ;)

Mysigt! :)

God eftermiddag! 
 
Kom hem från skolan för en stund sedan. Idag var första "riktiga" skoldagen (för mig), men det känns fortfarande ovant, och jag är både stressad och lite deppig faktiskt. Antar och hoppas att det är normalt, men oavsett så känns det jobbigt. Men jag ska försöka låta bli att klaga.
 
Jo, jag tänkte visa er vad jag har haft för mig i helgen. Nej, det är inget wild & crazy.. Jag och Alma har faktiskt bara varit hemma hela helgen. Tror faktiskt inte att vi var ute en enda gång.. :/ eller jo, jag slängde soporna! haha. Men jag städade och fixade i ordning hela lägenheten. I veckan passade jag på och tog bort nästan alla julgrejer (har fortfarande julgardiner i vardagsrummet pga lathet, och julstjärnan och ljusstaken i fönstrena pga mörkret och dålig belysning i övrigt xD). Halva veckan har resten av min inredning legat i påsar, och samlats i högar på olika ställen. Det har varit fult, rörigt och stökigt här, och jag har inte städat ordentligt sedan förra året faktiskt. (Höhö)
 
Jag har alltså städat och fixat iordning här hemma hela helgen. Ni ska minsann få se hur fint jag har det här nu! :D

 
Mitt staffli, som har legat i en låda under julen (granen har stått på dess plats), har fått återta sin gamla plats. Jag och Jennifer var på vinden en dag och då hittade jag denna bild som jag målade för läääängesen. Jag gjorde aldrig klart ansiktet för att jag var rädd att förstöra bilden x) men nu ska jag minsann se till att bli klar med den :)
 
 
 
Jag har "pyntat" upp mina byråer litegrann, så nu är det både fint och mysigt i mitt vardagsrum :)
 
 
Men det allra mest häpnadsväckande är nog att jag kan se mitt skrivbord! xD haha. Jag glömde ta en före-bild, men det har varit kaos på mitt skrivbord i flera veckor. Men nu kan jag äntligen sitta här och arbeta eller rita eller pyssla eller vafan som helst :)
 
 
Min morfars fru hade virkat tre söta korgar till mig, som nu står snyggt uppradade på hyllan i hallen. Tack vare dem har jag nu även bättre ordning på mina hårgrejer, mina smycken och Almas hårgrejer :)
 
Det är så skönt när man får ordning på hemmet! Nu har jag bara köket och Almas rum kvar. Almas rum har jag redan kommit en bra bit på. I lördags fick vi nämligen hit hyllan som jag har velat köpa till henne så länge, den som passar ihop med byrån som jag köpte till henne för några månader sedan.
 
 
Byggde ihop hyllan igår, och den är superfin och passar perfekt i Almas rum! Har dock inte hunnit fixa bland hennes grejer än, men så fort det är klart tänkte jag visa er hennes rum med :)
 
Nu ska jag hämta Alma, sen ska vi äta och sova typ x) haha

I morgon får ni se vad jag gjorde på nyårsafton :)

Ha det bra så länge! :)

Så typiskt

Jag skrev ett jättebra inlägg tidigare idag. Precis när jag tryckte på "publicera" kom jag på att jag hade glömt kopiera texten. Fick panik när jag insåg att internet-anslutningen hade brutits precis innan jag tryckte. Försökte markera texten för att kopiera, men innan jag hann försvann sidan. Fick fram ett felmeddelande om anslutningen, så jag anslöt till internet igen samtidigt som jag tog många djupa andetag och BAD att inlägget skulle finnas kvar när jag loggade in igen. Det fanns kvar, puh! Tror ni inte datorn hänger sig precis då!? Sidan stängs ner, och när den har laddats om är inlägget försvunnet.
 
Det är då man känner att 1. åt helvete med allt, jag kan lika gärna sluta blogga, eller 2. jag behöver VERKLIGEN en ny dator och mobil. -.-
 
Datorn som jag har just nu är min mosters gamla. Hon fick köpa en ny för att denna hade blivit så dålig. 
Även mobilen som jag har just nu är min mosters gamla. Hon skaffade en iPhone. Mobilen fungerar bra, trots en spricka i skärmen. Bara det att anslutningen stängs av ibland. Fattar inte varför. Jag har till och med ändrat i inställningarna och valt att anslutningen inte ska stängas av efter en viss tid. Skitstörigt.
 
Det kommer ta flera månader innan jag kan spara ihop till en bra dator, och det känns extremt värdelöst eftersom att jag behöver datorn till skolarbete, och om några månader har jag inget skolarbete kvar -.-
 
Mobil får jag i alla fall skaffa ny om nästan 2 veckor, om jag förlänger mitt abbonnemang, men jag är inte helt säker på om jag vill göra det.. Får se vad som händer..
 
Jag orkar inte skriva om det inlägget som försvann. Mest för att jag inte kommer ihåg hur det började. Och för att jag är så irriterad över att det försvann, fortfarande. Men jag ska se till att det blir skrivet i morgon.
 
Nu har jag skaffat en påminnelse med.

En post-it-lapp som sitter på datorn. Nu kommer jag ALDRIG glömma att kopiera inlägget innan.
 
Nåväl, i morgon får ni reda på vad jag har haft för mig i helgen xP
 
Sov gott så länge! <3
 

Haha, tror ni inte jag glömde kopiera texten nu bara för det!? xD tur att den inte försvann. Jag hade dampat sönder!

Gott nytt år!!!

Haha okej, jag vet att jag är en hel vecka sen, men fan. Jag har varit upptagen x)
 
Men jag skrev faktiskt ett inlägg dagen innan nyårsafton, men det har visst försvunnit uti cyberrymden. Finns varken publicerat eller i utkast. Fattar ingenting. Men skitsamma. Det var en såndär nyårslista, men jag tycker att den är så himla tråkig, så jag hade ändå tänkt att skriva ett nytt.
 
Under veckan och de dagar som har gått utan att jag har bloggat kom jag på ett nyårslöfte. Jag ska bli bättre på att blogga. Jag vet inte riktigt vad ni som läser tycker, men jag känner lite att jag inte vill att detta ska vara endast en "dagboksblogg" om ni fattar vad jag menar.. Jag vill skriva lite mer om annat som jag intresserar mig av, så jag tänkte köra på några fler "seriösa" diskussionsinlägg, och hoppas att ni hänger med i kommentarsfältet :D
 
Ska även lägga upp några nyårsuppdateringar om året som har gått, nyårsafton, mina förväntningar och förhoppningar på 2013, och antagligen även ett dagboksinlägg om jullovet såklart :)
 
Men inte än, för nu är jag i skolan och har "lektion" eller nåt... De har gjort nåt skumt med schemat, så vi ska tydligen gå efter höstterminens schema första veckan på vårterminen... som sagt, skumt. I alla fall så har vi just nu grafisk illustration, (där jag gjorde arbetet med Mamma Mu). Vi har haft betygssamtal med läraren och egentligen har vi inget annat att göra, så jag bloggar. Hehe. Just det. Jag fick VG/MVG på Mamma Mu-bilden, och MVG på hela kursen. Fast kursen är inte helt klar än. Vi ska nämligen ha ett projektarbete där man har blandat ihop flera ämnen. Jag ska göra en barnbok. Så blir den förjävlig finns risken att jag bara får VG ^^ Men den kommer inte bli förjävlig, så det är lugnt :P
 
Får se om jag hinner/orkar blogga ikväll, annars kör jag något av de där nyårsinläggen i morgon :P Ni vet i alla fall att ni har något att se fram emot. Jag kommer inte försvinna, lovar :D
 
Medan ni väntar kan ni lyssna på den här låten som jag har fastnat för just nu...
 
 
 
Hoppas att ni har haft ett gott nyår!
God fortsättning önskar jag er alla :D

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0