Julstädat och julmysigt!

Wazuuuuuuup!
 
Blev en liten bloggpaus där x) Jag har inte riktigt varit på topp om man säger så :P Som ni ju vet är jag en väldigt stökig person och har väldigt svårt att hålla det städat i mitt hem (därav Projekt: Ordning och reda). Problemet är att jag mår dåligt av att det är så stökigt hos mig. Jag får ångest, vilket leder till att jag inte kan göra någonting åt saken, vilket i sin tur leder till att det blir stökigare och jag får mer ångest. Och så vidare och så vidare och så vidare. Det är en ond cirkel som jag ofta har svårt att komma ur. Men i förrgår fick jag nog. Har tänkt hela veckan att jag skulle diska all min jävla disk, men inte förrän i förrgår tog jag tag i det. Det tog två dagar (eller ja, jag stod ju inte direkt och diskade precis hela dagarna, men nästan) så igår blev jag äntligen klar, och vilken lättnad! När jag väl hade kommit igång med det var det inte svårt att ta tag i resten. Vardagsrum, kök, toalett och hall blev ordentligt städat och vi hann även börja julpynta i vardagsrummet och köket :) så mysigt! 
 
Julmysigt i vardagsrum och kök! :D
 
Spelade in en instavideo där Alma sjunger, men det verkar som att ni bara får se visningsbilden. Någon som vet hur man lägger in videos från instagram på bloggen? Förresten, om ni inte redan följer mig på instagram så gör det genast! @QueenTiara
 
Almas rum är städat för det mesta, konstigt och turligt nog har hon inte fått mina stökgener :P Däremot behövs det rensas ut ordentligt. Hon leker inte med hälften av de leksaker som finns därinne. Och nu har jag fått höra om en förening eller något som samlar in leksaker som de sedan ger som julklappar till barn i fattiga familjer i Karlskrona. Om du bor i eller nära Karlskrona och vill veta mer kan du läsa mer här! (<-- länk!) Så jag tänkte att vi skulle rensa ut ordentligt och ge dit. Lite klurigt är det bara eftersom att Alma har svårt att förstå konceptet och vill självklart inte rensa ut något alls. (Den där genen har hon nog fått från mig i alla fall xD) Men det ska nog lösa sig. När vi har gjort det är det dags att julpynta i hennes rum också.
 
Än så länge har vi bara satt upp en ljusstake på Almas rum :)
 
Mitt sovrum ska vi inte ens prata om. Där är så stökigt att jag inte ens kan sova i sängen. Kläder och påsar och grejer precis överallt, suck jag är så trött på det x( Har sovit i soffan i några nätter nu. Fast det gör inte mig nåt. Jag sover nästan bättre i soffan än jag gör i sängen :P men ändå haha..
 
Hoppsan, jag hade inte alls tänkt skriva om städningen, men nu var det gjort i alla fall x) haha 
(Shit, insåg precis vad många smiley's jag skriver jämt :/ Får försöka sluta med det.. )
Egentligen tänkte jag berätta om vad vi gör i skolan, men vi ska fortsätta med samma sak i morgon och då kanske jag har lite mer att berätta så vi tar det då x)
 
 
Hoppas ni har det julmysigt! Älskar allt som har med julen att göra (förutom kylan!!). 
Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0