Turn on the lights!

Gomorrn!
 
Började dagen med lite español. Var väldigt trött för jag steg upp i tid idag ( :O ) men som tur var fick vi kaffe på lektionen x) haha
 
Nu har jag håltimme till 12:40. Brukar vara drygt, men oftast sysselsätter jag mig med något plugg. Idag sökte jag upp en av mina handledare till projektarbetet för att få lite input om mina karaktärer. Nu känner jag mig klar med dem, och när jag har fixat till lite detaljer och ritat upp dem tillsammans ska ni självklart få se dem :D
 
Nu sitter jag och väntar på en klasskompis för vi ska arbeta med ett grupparbete i svenska om Rasism och nazism i dagens Sverige. Typ. Så vi ska hitta på något väldigt roligt, men vad får ni inte veta än, vill inte avslöja om någon i klassen som ska se redovisningen läser. Sååå, ni får vänta tills jag har redovisat det ^^
 
Jag kan i alla fall avslöja att en del av arbetet innebär att jag kommer att klä ut mig till Tony igen. (Ni som inte har varit med så länge, HÄR är Tony!)
 
 
Körde ett halvtest i morse. Blev lite mer boobs än förra gången, men det funkar ändå x) haha
 
Jo, jag ville säga en viktig grej med.
I morse cyklade jag (som vanligt) till Almas förskola och sen till skolan. Men det var väääldigt dimmigt. Man såg inte mer än 50-100 meter runtomkring sig. Så fort jag hade börjat cykla insåg jag att det var bäst att sätta upp lamporna. Farligt att cykla i trafiken annars ju. När jag skulle cykla över till Saltö såg jag inte ens ön på andra sidan bron. Skitläskigt!
Sen när jag var på väg till skolan såg jag en bil vars ena framlyse (eller vad det heter...) (jag kan inte bilar.) inte fungerade, och det andra lyste bara svagt. Man såg knappt bilen. Livsfarligt ju! Jag menar, tänk om man kommer körandes i en väldig fart och inte får syn på bilen förrän den är 50-100 meter nära. Hinner man stanna säkert då!? Som sagt, jag är ingen expert på bilar, men jag tror inte det.. En stund senare såg jag en annan bil med samma problem.
I den stunden lovade jag mig själv att när jag har bil och "framlyset" (eller ja, vilket lyse som helst) går sönder ska jag fixa det direkt. Man vet aldrig när det kan bli dimma!
Och jag hoppades att inga olyckor skulle hända pga dimman och de söndriga ljusen..
Det jag ville komma fram till var: Tänd ljusen för guds skull, så ni syns och ser!!
 
Nu har min klasskompis kommit, och väntat en liten stund så nu får jag gå och sätta igång med arbetet.
:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0