Stödfamilj och fixarkväll

Goddagens!
 
Oj, vilken bra skoldag jag har haft. Idag har vi kommit ett steg närmre i mitt (vårt) hemliga projekt. LOVAR att ni snart får reda på vad det är ;D
 
Spanskalektionen var inställd så jag fick lite mer tid på mig att fixa annat, och det har jag gjort nu. Gick inte jättebra, men jag kom en bit i alla fall.
 
I morgon har jag historieprov, det kommer bli svårt, särskilt med tanke på att jag inte har pluggat speciellt mycket till det. Får sätta mig och läsa igenom boken ordentligt ikväll.. 
 
Igår träffade vi Almas nya stödfamilj och det gick jättebra! Det är en familj med tre barn, alla pojkar. Den yngste är 4 år, och han och Alma kom jättebra överens. De andra två är lite äldre, men även dem var glada för Alma :) Båda föräldrarna verkar engagerade, och det viktigaste av allt; Alma verkade trivas jättebra. Vi ska träffa dem igen nästa vecka, då utan handläggaren och vi stannar lite längre då, så vi får lära känna dem lite bättre innan det börjar på riktigt så att säga ^^
 
Efteråt fick Almas "hjälpmormor" komma och passa henne på kvällen, för jag skulle iväg till hennes förskola och fixa lite. Det var fixarkväll och föräldrarna fick vara med. Det var jättekul, särskilt som jag valde något som jag är (typ) expert på :P MÅLA! Jag målade två skattkistor. De har nämligen tema "vatten" så nu har vi (föräldrar och fröknar) påbörjat att fixa till miljön så att det passar till temat.
 
Här är en bild på en av skattkistorna jag målade.
Jag blev jättenöjd, och det verkade alla andra också vara.
 
Förutom kistorna byggde de andra föräldrarna en båt och andra satt och pysslade och gjorde olika experiment-flaskor, sydde fiskar och leksakskostymer.
Det var jättekul!
 
Men nu måste jag tyvärr avsluta, måste hämta Alma på förskolan och sen ska jag kolla mitt resultat från högskoleproven, de kommer idag! Spännande!! Ni får veta resultatet ikväll!
 
Bye! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0