Second things first...

Goddagens!
 
Det blidde ingen skola idag. Kände mig väldigt dålig när jag vaknade i morse. Det började redan igår. Kände mig illamående och hängig i skolan hela dagen, men höll ut i alla fall. När jag hämtade Alma på förskolan blev hon jätteledsen. Storgrät och skrek att hon inte ville hem. Hon var varm och trött och jag fick bära henne hela vägen hem. Tog tempen på oss båda och det har börjat igen. Det där "nästan-feber"-skitet. Alma hade 37,8 och jag 37, 2. (Almas normaltemperatur är 36,3 och min ligger mellan 36,4 och 36,6.)
 
Men Alma blev bättre bara efter någon timme, och när det var dags att sova var hon nere i normaltemperatur igen. Jag däremot mådde sämre, och väldigt dåligt när jag vaknade. Så jag struntade i att stressa till första lektionen. Men efter den skulle jag på möte på familjestöd. Det var sista utredningsmötet för att Alma ska få stödfamilj, och om precis en vecka får vi träffa dem :)
 
När mötet var klart hade jag en lektion till, men jag hann inte till den (det var typ 20 minuter kvar - inte så lönt ^^) så jag gick köpte saft och lussebullar och tog mig hem i stället. Nu har jag suttit vid datorn i en timme (och mumsat i mig en lussebulle) och när jag är klar här ska jag börja städa och tvätta. Efter förra veckans kaos är lägenheten fortfarande kaos så jag måste ta tag i det. (I övrigt har jag faktiskt varit väldigt bra på att hålla ordning!) Kl 15 ska jag hämta Alma och då ska vi gå till biblioteket och lämna tillbaka alla 15 (eller fler?) böcker som vi har lånat hem, och låna alla mamma mu-böcker som finns x) och lite till... haha
 
Efter det ska vi hem till min moster Angelica och hämta en vinterjacka som hon har i Almas storlek. Får se om vi stannar där ett tag, beror på hur vi mår och hur de har det då.
 
Fullt upp alltså.
 
Men först måste jag bajsa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0