Har ni haft en God Jul?

Det har jag!! :D

I måndags firade vi jul hos mig, med mamma, syrran Jennifer och mammas pojkvän Bo, och Alma med såklart. På kvällen kom även min moster Stina och hennes pappa Teddy. Det var jättetrevligt!
 
Under julaftonsdagen började jag bli sjuk, kände mig ganska dålig nästan hela dagen, och på kvällen var jag riktigt hes. Dagen efter (igår) skulle vi fira med resten av familjen (min andra moster Angelica och hennes två barn, mormor, morbror, Jennifer, Stina och Teddy). Men när jag vaknade på morgonen (läs: förmiddagen) kände jag mig inte alls pigg, hade hög temperatur, ont i huvudet och halsen osv osv. En riktig förkylning alltså. Så jag bestämde mig för att inte gå dit. Men några timmar senare, när jag hade vilat ut kändes det bättre, så vi kom överens om att vi bara skulle komma en liten runda för att hämta och lämna julklappar. Så vi gick dit vid 17-tiden, men blev kvar mycket längre än vi hade tänkt. Halv 11 gick vi därifrån, och då var jag riktigt trött. Men även det var mycket trevligt.
 
Både jag och Alma är nöjda över julklapparna, och hela julhelgen :)
 
Idag har vi bestämt oss för att bara vara hemma och ta det lugnt så att vi kan bli ordentligt friska. Alma har ju varit sjuk lite längre, så det håller redan på att gå över. 
 
Jag tänkte att ni skulle få se lite bilder, men just nu har jag inte dem på datorn, så jag får återkomma lite senare under dagen :)
 
Hoppas att ni har haft det lika bra och trevligt! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0