Bara rimmen kvar!

Tjabba!
 
Jag tänkte bara berätta om idag egentligen, men det är lite svårt, så jag ska börja från början.
 
I tisdags var det rättegång igen. Eller uppföljande muntlig förberedelse, som det egentligen heter. För mig är det i princip samma sak. Det har gått 4 månader sedan förra, och vi skulle alltså följa upp för att se hur det hade gått. Jag kommer inte gå in på några detaljer, eftersom att ämnet berör fler än mig och dessutom är väldigt personligt.
 
När jag gick dit kände jag mig lugn, och väldigt säker på att det skulle gå bra. Efteråt känner jag mig inte lika säker längre. Jag vet inte varför. Egentligen gick det inte dåligt, men det var något som hände som bara sög all kraft ur mig. Jag vet bara inte vad. Något var det i alla fall, och det krävdes bara en oläglig kommentar för att jag skulle bryta ihop och storböla hela kvällen. 
 
Av någon anledning har jag känt mig ganska orolig och stressad efteråt, vilket ledde till en feber-attack, så jag gick inte till skolan igår. Eller idag. Alma har blivit förkyld, och halvfebrig, så jag lät henne bestämma om hon ville gå till förskolan eller inte, eftersom att det är sista dagen innan julledigheten. Men hon kände sig inte så pigg, så hon bestämde sig för att stanna hemma med mig.
 
Planen var att städa. Vi städade inte.
Jag hade nämligen även en plan om att gå på stan. Jag skulle inhandla de sista julklapparna, en julstjärna och något att ha på mig på julafton. (Klänningen som jag beställde från Nelly var skitful på mig. Jag såg ut som Barbastark med pattar...)
 

Jag i klänningen........
 
Så vi sket i städningen, och gick på stan i stället :)
Det var mycket trevligt, och nu är alla julklapparna inhandlade (förutom de som jag ska köpa efter jul förstås ^^), och jag hittade något lite mindre... eh. tecknat.
 
Queen Tiara In Da Provrum
 
Mycket fin och julig skjorta. Me likey.
 

Lång tröja med spets a la Barbamama, I dont think so.
 

Ok, ni ser inte det så bra just på denna bilden, men denna modellen var snygg! Så jag provade tre olika färger. Svart...
 
Grå...
 
Och mörkröd. Jag älskar denna färgen! Jag köpte ett par strumpbyxor för någon vecka sedan, i samma färg, för jag tänkte att jag kunde ha dem och en fin klänning till. Men nu hade jag det på julmyset, men det gick inte så bra med klänningarna då... (Om ni inte har fattat det än så har jag alltså gått upp några kilo de senaste månaderna. Har precis börjat inse att minst hälften av mina kläder inte passar längre. Så jag står mitt i ett svårt dilemma; köpa nya kläder, eller bli smal....). 
 
Anyway, jag älskade denna tröjan, men jag kunde inte bestämma mig. Det stod mellan denna och skjortan. Det blev denna, eftersom att skjortan kostade en hundring mer. Men jag är nöjd. Det är en fin tröja som jag kan ha både till jul och till vardags! :)
 
Alma hade inte så kul när jag provade kläder (som ni kanske ser...). Vid ett tillfälle lyckades hon öppnade dörren helt när jag stod i bara bh... Det var... kul.
 
Men vi var även och kollade på lite kläder till Alma, och då lyckades vi hitta en kofta som jag har letat efter hur länge som helst (den hängde längst in i hörnet, och det fanns bara två kvar, varav en var i Almas storlek). 
 
Den är supergosig! Och värmer jättebra på vintern. Förrförra året köpte vi en sådan blå till henne. Det var nog favoritkoftan det året. Hoppas att hon tycker om denna lika mycket. Det hade jag gjort! Hon gillar iaf färgen lika mycket nu som då. Numer tycker hon nämligen mer om rött och rosa, än blått. 
 
Även granen fick piffas till litegrann. Jag var på jakt efter en julstjärna som liknade den jag köpte förförra året. Mamma har lånat den, men det visade sig att den var guldig, och inte silvrig som jag trodde, och som vi har i granen i år. På Åhléns skulle de haft en likadan i silver, men den var slut när jag kom dit. I stället fick jag ta en annan superglittrig stjärna. Nåväl. Men så hittade jag även lila kulor. Åh, vad jag blev glad! Jag har ju bara haft några få pyttesmå lila kulor bland alla silvriga, för jag hittade knappt nåt lila när jag handlade julgrejer. Men idag hittade jag det, och till min lycka var alla julgransgrejer på rea, halva priset! Kan det bli bättre!?
 
 
Hörrni, snart är det jul!
Men det spelar ingen roll, för jorden går ju ändå under i morgon. 
Om den inte skulle göra det, så hörs vi snart igen. Annars får jag väl önska er en god jul... eller beklaga er död... eller nåt :/
 

Personligt meddelande till Du som snokar runt.
 
 
Ja, vad ska man säga? 90 sidvisningar på en dag. Seriöst, har du inget bättre för dig?
Angående de kommentarerna du skickade i tisdags (då du tydligen också snokade runt en hel del): jag svarade inte på dem, dels för att du redan vet svaret (nej, det var inte så svårt att lista ut vem du är), och dels för att jag inte vill diskutera sådant personligt på min offentliga blogg. Snälla du, sluta snoka runt. Det ser inte sunt ut.
 
Kram och God Jul! :)
//Queen Tiara
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Queen Tiara

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG där jag skriver om allt möjligt från min vardag till viktigare åsikter och intressanta tankar om mitt liv som förälder och feminist.

RSS 2.0